זה יהיה להיט בחג החורף שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, שדיים, כוסברה טחונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו תבשיל Tomatillo עוף, תבשיל עוף עם רוטב Tomatillo, ו Pollo Pulqueros (עוף, Tomatillo, ונזיד Jalapeno) (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר את קליפות נייר מן טומטילו ולשטוף היטב.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
2
חותכים את tomatillos לשניים ומניחים אותם לחתוך בצד למטה על מחבת קלייה מצופה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דק
3
לצלות במשך 5-7 דקות עד מושחר כתמים.
4
תן מגניב מספיק כדי להתמודד.
5
מניחים את tomatillos, כל מיץ הם שחררו, פלפלים צ ' ילה, שום, מלח, מיץ לימון וסוכר בבלנדר, ואת הדופק עד מעורבב היטב. אם אתה עושה קדימה, לקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
אבוקדו האס מעוך קלות
כמו פפיטאס
שום גויה®
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מחממים כמה כפות של שמן זית בסיר גדול, עבה תחתית על חום גבוה בינוני עד כמעט עישון. טפיחה לייבש את חלקי עוף בקוביות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מפזרים עליהם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
עבודה בקבוצות כדי לא לצופף את המחבת, והוספת שמן זית יותר בעת הצורך, חום את חתיכות העוף משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
כאשר אתה מניח את החלקים במחבת, ודא שיש מקום ביניהם (אחרת הם קיטור ולא חום), ולא להזיז אותם עד שהם השחמה בצד אחד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
ואז להשתמש מלקחיים או מרית מתכת להפוך אותם ולא להזיז אותם שוב עד שהם השחמה בצד השני. לא לבשל דרך, אבל רק חום.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
הסר את חתיכות העוף מן המחבת ולהוריד את החום בינוני. צריכה להיות שכבה יפה של חתיכות משחימים (מחבב) בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מבשלים את הבצל, מוסיפים כמון וכוסברה, מוסיפים שום:
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
8
מוסיפים את הבצל למחבת, וכף או שתיים יותר שמן זית במידת הצורך (סביר).
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים כמון טחון וכוסברה. מבשלים כמה דקות, ערבוב מדי פעם עד בצל מתרככים ואת חתיכות השחמה מן העוף כבר הרים על ידי הבצל והם כבר לא דבק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחון
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות יותר, עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
11
מוסיף את העוף השחום, רוטב tomatillo, ציר עוף, ואורגנו למחבת. מערבבים לשלב. מביאים לרתיחה ולהפחית לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
לבשל, מכוסה חלקית, במשך 20 דקות עד עוף מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
13
מוסיפים את הכוסברה לנזיד ברגע האחרון או משהו כזה של בישול.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
14
מגישים מעל אורז לבן, מלווה בשמנת חמוצה במידת הצורך כדי לקזז את החום מן הצ ' ילי. התבשיל יתעבה ככל שיתקרר.
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. חברת יין האסירים ... האסיר קברנה סוביניון ... עם ציון של 4.4 מתוך 5 כוכבים ... נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 54 דולר לבקבוק.