קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות95
מגזין

תבשיל עוף עגבניות

תבשיל עוף עגבניות
זה יהיה להיט בחג החורף שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, שדיים, כוסברה טחונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו תבשיל Tomatillo עוף, תבשיל עוף עם רוטב Tomatillo, ו Pollo Pulqueros (עוף, Tomatillo, ונזיד Jalapeno) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את קליפות נייר מן טומטילו ולשטוף היטב.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
2
חותכים את tomatillos לשניים ומניחים אותם לחתוך בצד למטה על מחבת קלייה מצופה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
לצלות במשך 5-7 דקות עד מושחר כתמים.
4
תן מגניב מספיק כדי להתמודד.
5
מניחים את tomatillos, כל מיץ הם שחררו, פלפלים צ ' ילה, שום, מלח, מיץ לימון וסוכר בבלנדר, ואת הדופק עד מעורבב היטב. אם אתה עושה קדימה, לקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מחממים כמה כפות של שמן זית בסיר גדול, עבה תחתית על חום גבוה בינוני עד כמעט עישון. טפיחה לייבש את חלקי עוף בקוביות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מפזרים עליהם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3
עבודה בקבוצות כדי לא לצופף את המחבת, והוספת שמן זית יותר בעת הצורך, חום את חתיכות העוף משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
כאשר אתה מניח את החלקים במחבת, ודא שיש מקום ביניהם (אחרת הם קיטור ולא חום), ולא להזיז אותם עד שהם השחמה בצד אחד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
ואז להשתמש מלקחיים או מרית מתכת להפוך אותם ולא להזיז אותם שוב עד שהם השחמה בצד השני. לא לבשל דרך, אבל רק חום.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
הסר את חתיכות העוף מן המחבת ולהוריד את החום בינוני. צריכה להיות שכבה יפה של חתיכות משחימים (מחבב) בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מבשלים את הבצל, מוסיפים כמון וכוסברה, מוסיפים שום: 
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
8
מוסיפים את הבצל למחבת, וכף או שתיים יותר שמן זית במידת הצורך (סביר).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים כמון טחון וכוסברה. מבשלים כמה דקות, ערבוב מדי פעם עד בצל מתרככים ואת חתיכות השחמה מן העוף כבר הרים על ידי הבצל והם כבר לא דבק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחוןכמון טחון
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות יותר, עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
11
מוסיף את העוף השחום, רוטב tomatillo, ציר עוף, ואורגנו למחבת. מערבבים לשלב. מביאים לרתיחה ולהפחית לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
לבשל, מכוסה חלקית, במשך 20 דקות עד עוף מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
13
מוסיפים את הכוסברה לנזיד ברגע האחרון או משהו כזה של בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
14
מגישים מעל אורז לבן, מלווה בשמנת חמוצה במידת הצורך כדי לקזז את החום מן הצ ' ילי. התבשיל יתעבה ככל שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
אורז לבןאורז לבן
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב

מרכיבים

680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כמו פפיטאסכמו פפיטאס1פלפלים צ'ילי jalapeño, או 2-3 פלפל צ' ילי סראנו (כוללים את הזרעים אם אתה רוצה את החום, להסיר אותם אם אתה לא רוצה את החום), גבעולים מושלך, קצוץפלפלים צ'ילי jalapeño, או 2-3 פלפל צ' ילי סראנו (כוללים את הזרעים אם אתה רוצה את החום, להסיר אותם אם אתה לא רוצה את החום), גבעולים מושלך, קצוץ12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, קצוץשום, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ ליים (או לימון) מיץ ליים (או לימון)1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ללא עצמות, ירכיים עוף ללא עור או שדיים, גזוז של שומן עודף, לחתוך לקוביות 1 אינץללא עצמות, ירכיים עוף ללא עור או שדיים, גזוז של שומן עודף, לחתוך לקוביות 1 אינץ1עבור כל אחד.מלח ופלפלמלח ופלפל1עבור כל אחד.שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב tomatilloרוטב tomatillo1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו יבש או 1 כף טרי, קצוץאורגנו יבש או 1 כף טרי, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה קצוצה ארוזה (על חבורה אחת, שטוף וקצוץ, גבעולים ועלים)כוסברה קצוצה ארוזה (על חבורה אחת, שטוף וקצוץ, גבעולים ועלים)

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. חברת יין האסירים ... האסיר קברנה סוביניון ... עם ציון של 4.4 מתוך 5 כוכבים ... נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 54 דולר לבקבוק.
חברת יין האסיר קברנה סוביניון
חברת יין האסיר קברנה סוביניון
ניחוחות של דובדבן שחור ושזיף בשלים הם שכבות עם וניל ותבלינים אפייה. טעמי פירות כהים מרוכזים מגיעים לשיאם בשיפוע שופע, מלא וגימור ארוך.