זה יהיה להיט בחג החורף שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, שדיים, כוסברה טחונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו תבשיל Tomatillo עוף, תבשיל עוף עם רוטב Tomatillo, ו Pollo Pulqueros (עוף, Tomatillo, ונזיד Jalapeno) (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר את קליפות נייר מן טומטילו ולשטוף היטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
2
חותכים את tomatillos לשניים ומניחים אותם לחתוך בצד למטה על מחבת קלייה מצופה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
שעועית קנלוני, סחוטה
3
לצלות במשך 5-7 דקות עד מושחר כתמים.
4
תן מגניב מספיק כדי להתמודד.
5
מניחים את tomatillos, כל מיץ הם שחררו, פלפלים צ ' ילה, שום, מלח, מיץ לימון וסוכר בבלנדר, ואת הדופק עד מעורבב היטב. אם אתה עושה קדימה, לקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
אבוקדו האס מעוך קלות
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מחממים כמה כפות של שמן זית בסיר גדול, עבה תחתית על חום גבוה בינוני עד כמעט עישון. טפיחה לייבש את חלקי עוף בקוביות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מפזרים עליהם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3
עבודה בקבוצות כדי לא לצופף את המחבת, והוספת שמן זית יותר בעת הצורך, חום את חתיכות העוף משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
כאשר אתה מניח את החלקים במחבת, ודא שיש מקום ביניהם (אחרת הם קיטור ולא חום), ולא להזיז אותם עד שהם השחמה בצד אחד.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
ואז להשתמש מלקחיים או מרית מתכת להפוך אותם ולא להזיז אותם שוב עד שהם השחמה בצד השני. לא לבשל דרך, אבל רק חום.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
הסר את חתיכות העוף מן המחבת ולהוריד את החום בינוני. צריכה להיות שכבה יפה של חתיכות משחימים (מחבב) בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מבשלים את הבצל, מוסיפים כמון וכוסברה, מוסיפים שום:
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
8
מוסיפים את הבצל למחבת, וכף או שתיים יותר שמן זית במידת הצורך (סביר).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוסיפים כמון טחון וכוסברה. מבשלים כמה דקות, ערבוב מדי פעם עד בצל מתרככים ואת חתיכות השחמה מן העוף כבר הרים על ידי הבצל והם כבר לא דבק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחון
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות יותר, עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
11
מוסיף את העוף השחום, רוטב tomatillo, ציר עוף, ואורגנו למחבת. מערבבים לשלב. מביאים לרתיחה ולהפחית לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
12
לבשל, מכוסה חלקית, במשך 20 דקות עד עוף מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
13
מוסיפים את הכוסברה לנזיד ברגע האחרון או משהו כזה של בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
14
מגישים מעל אורז לבן, מלווה בשמנת חמוצה במידת הצורך כדי לקזז את החום מן הצ ' ילי. התבשיל יתעבה ככל שיתקרר.
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. חברת יין האסירים ... האסיר קברנה סוביניון ... עם ציון של 4.4 מתוך 5 כוכבים ... נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 54 דולר לבקבוק.