תבשיל עוף עם אטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל עוף אטריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-1154 היו אומרים שהוא פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך פטרוזיליה, שמנת כבדה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו תבשיל עוף עם אטריות, תבשיל עוף עם אטריות, ו תבשיל עוף עם אטריות. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה תבשיל 3 ליטר.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה.
מוסיפים את האטריות ביצים ומבשלים עד אל דנטה, על 4 דקות. מתח.
בינתיים, לחמם 2 כפות של החמאה בתנור הולנדי גדול או סיר על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה בכל רחבי, על 3 דקות. מתבלים עם 1/2 כפית מלח וכמה טחנות פלפל.
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
מנמיכים את החום בינוני להמיס את 4 כפות הנותרים חמאה בתנור ההולנדי.
לטאטא בקמח כדי ליצור משחה רופפת. מערבבים את הבצל, גזר, סלרי ותימין ומתבלים עם 1/2 כפית מלח וכמה טחנות פלפל. מבשלים 5 דקות כדי לרכך, ולאחר מכן להוסיף את היין.
להקציף במשך 30 שניות, ולאחר מכן להוסיף את מרק עוף ושמנת כבדה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 10 דקות.
הסר את זרעי הקורנית; מקפלים את האטריות, פטריות, עוף ופטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לתבשיל הקדרה החמאה ולמעלה עם הגודה.
אופים עד מבעבע וחום על גבי, 40 עד 45 דקות.