תבשיל עוף עם ביסקוויטים
זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל עוף עם ביסקוויטים, תבשיל עוף עם ביסקוויטים קמח תירס, ו תבשיל בתנור וביסקוויטים.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים את השדיים עוף על מחבת סדין לשפשף אותם עם שמן זית.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. צלוי במשך 35 עד 40 דקות, או עד מבושל דרך. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז להסיר את הבשר מן העצמות להשליך את העור.
חותכים את העוף לקוביות גדולות. יהיה לך 4 עד 6 כוסות של עוף בקוביות.
בסיר קטן, מחממים את ציר העוף וממיסים את קוביות המרק במניה. בסיר גדול או בתנור הולנדי, להמיס את החמאה ולטגן את הבצל על אש בינונית נמוכה במשך 10 עד 15 דקות, עד שקוף.
מוסיפים את הקמח ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות.
מוסיף את ציר העוף החם לרוטב. מבשלים על אש נמוכה במשך 1 יותר דקה, ערבוב, עד עבה.
להוסיף 2 כפיות מלח, 1/2 כפית פלפל, ואת השמנת הכבדה.
מוסיפים את העוף הקוביות, גזר, אפונה, בצל ופטרוזיליה.
מניחים את התבשיל בתבנית אפייה סגלגלה או מלבנית 10 x 13 x 2 אינץ'.
מניחים את תבנית האפייה על תבנית גיליון מרופדת בנייר קלף או שעווה.
בינתיים, תכיני את הביסקוויטים.
שלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח, וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה.
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות נמוכה עד שהחמאה בגודל אפונה.
הוסף את חצי וחצי ולשלב במהירות נמוכה.
מערבבים את הפטרוזיליה. לזרוק את הבצק על לוח משוריין היטב, עם מערוך, להתגלגל עד 3/8 אינץ ' עבה.
לגזור שנים עשר מעגלים עם חותך עגול 2 1/2 אינץ'.
הסר את התבשיל מהתנור ולסדר את הביסקוויטים על גבי המילוי.
מברישים אותם עם שטיפת ביצים, ומחזירים את הצלחת לתנור.
אופים עוד 20 עד 30 דקות, עד הביסקוויטים הם חומים והנזיד הוא תוסס.