זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, עוף, עלה דפנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף בכוסברה / רוטב כוסברה, רוטב מנגו וכוסברה-לדגים או עוף, ו מרק עוף טורטייה עם Chard קשת, אבוקדו & כוסברה.
הוראות
1
המרק
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2
התחל להכין את המרק: אם אתה משתמש בתרמילי הל, לשבור אותם במכתש ועלי או עם ידית של סכין שף. לפצח את הפלפל השחור גם כן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
תרמילי הל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
שפים סכין
3
שים את הל כתוש ופלפל שחור, מקל קינמון, עלה דפנה, בצל, לימון ועוף לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גב שומן חזיר
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הוסף 9 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה. שפשף כל לכלוך מקציף שאוסף על פני השטח של המרק.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
הסר את העוף: לאחר כ -20 דקות, להסיר את חתיכות חזה העוף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
לאחר מרק מבושל במשך 45 דקות עד שעה (העיתוי לא צריך להיות מדויק), לכבות את החום ולהסיר את רגלי העוף ואת הירכיים מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסננים את המרק: מסננים את המרק דרך מסננת משובחת ומזמינים 4-5 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיפים את המלח לזה וגם את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם. שמור את המרק שנותר למתכון אחר (הוא יקפא היטב).
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
להסיר ולהשליך את עור העוף מחלקי העוף . תפשטי את כל הבשר השימושי מהעוף ותגרסי אותו ביד. תניח את זה בצד. זרוק את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
2
התבשיל
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
3
מחממים 2 כפות חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את שיני השום, כוסברה טחון, מלח, פלפל לבן ומערבבים כדי להפוך את הדבק. מבשלים 1-2 דקות, עד ריחני, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהname
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים חצי כוסברה ומבשלים עד שהיא נובלת.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
6
מוסיפים את המרק (ארבע כוסות עושה תבשיל יבש למדי, 5 כוסות הוא קצת רופף יותר) לחמם אותו לרתיחה ומבשלים במשך 15-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
7
בעוד מרק מבשלים, לערבב את החומץ, מיץ לימון בצל אדום יחד בקערה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מערבבים את העלים chard קצת בכל פעם, הוספת יותר רק כאשר אצווה הקודמת נבלה.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
9
מוסיפים את העוף הגרוס ומבשלים הכל במשך 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץ
10
בעוד התבשיל מבשלים הסופי שלו, מחממים את כף החמאה האחרונה במחבת קטנה על חום בינוני-גבוה. לנבול את הכוסברה הנותרת בחמאה ולבשל במשך דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
הודו מבושל מגורר (או עוף)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
דַק-
11
כדי לשרת, מוסיפים את הכוסברה ואת תערובת הבצל לנזיד, מערבבים היטב ומוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. ניקל & ניקל Quicksilver קברנה סוביניון עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 120 דולר לבקבוק.