זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, עוף, עלה דפנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף בכוסברה / רוטב כוסברה, רוטב מנגו וכוסברה-לדגים או עוף, ו מרק עוף טורטייה עם Chard קשת, אבוקדו & כוסברה.
הוראות
1
המרק
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2
התחל להכין את המרק: אם אתה משתמש בתרמילי הל, לשבור אותם במכתש ועלי או עם ידית של סכין שף. לפצח את הפלפל השחור גם כן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
תרמילי הל
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
שפים סכין
3
שים את הל כתוש ופלפל שחור, מקל קינמון, עלה דפנה, בצל, לימון ועוף לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גב שומן חזיר
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
הוסף 9 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה. שפשף כל לכלוך מקציף שאוסף על פני השטח של המרק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
5
הסר את העוף: לאחר כ -20 דקות, להסיר את חתיכות חזה העוף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
לאחר מרק מבושל במשך 45 דקות עד שעה (העיתוי לא צריך להיות מדויק), לכבות את החום ולהסיר את רגלי העוף ואת הירכיים מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוף
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
מסננים את המרק: מסננים את המרק דרך מסננת משובחת ומזמינים 4-5 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיפים את המלח לזה וגם את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם. שמור את המרק שנותר למתכון אחר (הוא יקפא היטב).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
להסיר ולהשליך את עור העוף מחלקי העוף . תפשטי את כל הבשר השימושי מהעוף ותגרסי אותו ביד. תניח את זה בצד. זרוק את העצמות.
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. ניקל & ניקל Quicksilver קברנה סוביניון עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 120 דולר לבקבוק.