קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

תבשיל עוף עם כוסברה, כוסברה, ו Chard

תבשיל עוף עם כוסברה, כוסברה, ו Chard
זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, עוף, עלה דפנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף בכוסברה / רוטב כוסברה, רוטב מנגו וכוסברה-לדגים או עוף, ו מרק עוף טורטייה עם Chard קשת, אבוקדו & כוסברה.

הוראות

1
המרק
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2
התחל להכין את המרק: אם אתה משתמש בתרמילי הל, לשבור אותם במכתש ועלי או עם ידית של סכין שף. לפצח את הפלפל השחור גם כן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
תרמילי הלתרמילי הל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
שפים סכיןשפים סכין
3
שים את הל כתוש ופלפל שחור, מקל קינמון, עלה דפנה, בצל, לימון ועוף לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הוסף 9 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה. שפשף כל לכלוך מקציף שאוסף על פני השטח של המרק.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
הסר את העוף: לאחר כ -20 דקות, להסיר את חתיכות חזה העוף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
לאחר מרק מבושל במשך 45 דקות עד שעה (העיתוי לא צריך להיות מדויק), לכבות את החום ולהסיר את רגלי העוף ואת הירכיים מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסננים את המרק: מסננים את המרק דרך מסננת משובחת ומזמינים 4-5 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיפים את המלח לזה וגם את הטעם.  
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם. שמור את המרק שנותר למתכון אחר (הוא יקפא היטב).
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
להסיר ולהשליך את עור העוף מחלקי העוף . תפשטי את כל הבשר השימושי מהעוף ותגרסי אותו ביד. תניח את זה בצד. זרוק את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
התבשיל
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
3
מחממים 2 כפות חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את שיני השום, כוסברה טחון, מלח, פלפל לבן ומערבבים כדי להפוך את הדבק. מבשלים 1-2 דקות, עד ריחני, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים חצי כוסברה ומבשלים עד שהיא נובלת.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
6
מוסיפים את המרק (ארבע כוסות עושה תבשיל יבש למדי, 5 כוסות הוא קצת רופף יותר) לחמם אותו לרתיחה ומבשלים במשך 15-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
7
בעוד מרק מבשלים, לערבב את החומץ, מיץ לימון בצל אדום יחד בקערה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מערבבים את העלים chard קצת בכל פעם, הוספת יותר רק כאשר אצווה הקודמת נבלה.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
9
מוסיפים את העוף הגרוס ומבשלים הכל במשך 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
10
בעוד התבשיל מבשלים הסופי שלו, מחממים את כף החמאה האחרונה במחבת קטנה על חום בינוני-גבוה. לנבול את הכוסברה הנותרת בחמאה ולבשל במשך דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
11
כדי לשרת, מוסיפים את הכוסברה ואת תערובת הבצל לנזיד, מערבבים היטב ומוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
12
מגישים עם לחם, אורז או תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. ניקל & ניקל Quicksilver קברנה סוביניון עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 120 דולר לבקבוק.
Nickel & Nickel Quicksilver Cabernet Sauvignon
Nickel & Nickel Quicksilver Cabernet Sauvignon
A stunning pop of red fruit—the signature of this vineyard—opens this decadent, concentrated vintage. The 2015 Quicksilver has slightly darker fruit flavors than its preceding vintage while still retaining the juicy cherry and plum notes one has to come to love from this western Rutherford site. Elegant floral notes and a mouthwatering natural acidity brightens the palate while rich tannins carry the flavors into a long, persistent finish.