תבשיל עוף פהיטה
תבשיל עוף פהיטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו פלפלים ובצל מוקפצים, טורטיות קמח ישנות, רצועות חזה עוף מתובלות מדרום-מערב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו תבשיל עוף פהיטה, תבשיל עוף פהיטה, ו תבשיל פהיטה עוף קל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים שעועית מטוגנת, רוטב עגבניות ותערובת תיבול פהיטה. מערבבים עוף.
מורחים 1/2 כוס של תערובת שעועית על החלק התחתון של צלחת אפייה. מסדרים 4 טורטיות, חופפים במידת הצורך, בתבנית אפייה. למעלה עם חצי תערובת שעועית הנותרים, חצי ירקות מוקפצים 1 כוס הגבינה. חזור על שכבות עם טורטיות שנותרו, תערובת שעועית, ירקות מוקפצים וגבינה.
מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף.
אופים 30 דקות. לחשוף; אופים 15 עד 20 דקות יותר או עד חם תוסס.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.