תבשיל עוף קייג'ון
תבשיל עוף קייג'ון יכול להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 606 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פלפל, סלרי, עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תבשיל עוף קייג'ון, תבשיל עוף קייג'ון, ו תבשיל עוף קייג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
חום 3 כפות שמן בסיר כבד 4-5 ליטר (רצוי ברזל יצוק) על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. לטפוח עוף יבש ומפזרים מלח. עוף חום ב 4 קבוצות, מפנה, כ 5 דקות לכל אצווה, העברה כפי משחימים לקערה גדולה.
מוסיפים מספיק שמן שנותר לסיר כדי סך 1/4 כוס שומן, ולאחר מכן מערבבים בקמח עם מתכת שטוחה או מרית עץ ומבשלים על חום נמוך בינוני, גירוד הלוך ושוב כל הזמן (לא ערבוב), עד roux הוא צבע של שוקולד חלב, 10 עד 20 דקות.
מוסיפים בצל, פלפל, סלרי ומבשלים, מגרדים הלוך ושוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך, כ 8 דקות.
מוסיפים מים לתערובת roux ומביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם עד roux משולב. (Roux יופיע curdled בתחילה, אבל יבוא יחד כפי שהוא מגיע לרתיחה.)
מוסיפים עוף ומיצים שנצברו בקערה, ואז מבשלים, מכוסים חלקית, עד שהעוף מבושל דרך, 30 עד 35 דקות. מערבבים ב קאיין, בצל ירוק, ומלח לפי הטעם ומגישים על אורז.
תבשיל משפר בטעם אם עשה 1 יום קדימה (ללא בצל ירוק) ומקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים, ואז מוסיפים בצל ירוק.