קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

תבשיל עוף, שעועית חמאה ופלפל

תבשיל עוף, שעועית חמאה ופלפל
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו שן שום, ציר עוף, ירכיים עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית מתכונים דומים: פלפל חריף שעועית האריסה ותבשיל צמחוני, תבשיל אוקרן וחמאה, ו שעועית חמאה ונזיד עגבניות.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים את השמן בתבשיל flameproof גדול.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
3
מוסיף את הבצל, סלרי ופלפלים, ומטגנים עבור 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את השום והפפריקה ומבשלים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
5
מערבבים את העגבניות, מלאי שעועית חמאה, ומתבלים היטב. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן לקנן את הירכיים עוף לתוך הרוטב. מכסים במכסה הדוק ומכניסים לתנור למשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
שעועית חמאהשעועית חמאה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. עמק יופיטר נאפה קברנה סוביניון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon
Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon
Fruity notes of fig, plum and raspberry with complexity and balanced in the body.