קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

תבשיל פטריות ומרסלה עם קרום פולנטה

תבשיל פטריות ומרסלה עם קרום פולנטה
תבשיל פטריות ומרסלה עם קרום פולנטה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 696 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה שטוחה, כובעי פטריות פורטובלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו תבשיל עגבניות ובשר עם קרום פולנטה, פטריות ופלפל אדום קלוי pizzan על קרום פולנטה ללא גלוטן, ו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מכסים את הפטריות המיובשות עם כ 2 כוסות מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים כדי לשחזר אותם. בינתיים, לחמם את EVOO בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
מיםמים
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
תנורתנור
2
מוסיפים את פורטובלו ומערבבים פטריות טריות ומבשלים עד מחשיך ומכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות טריותפטריות טריות
3
מוסיפים את השום, רוזמרין, קורנית, גזר ובצל, ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, לערבב, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוזמריןרוזמרין
גזרגזר
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
4
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
5
הוסף את Marsala ו deglaze המחבת, גירוד את חתיכות השחמה מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הפטריות המיובשות הספוגות ואת רוב מרק הבישול, ומשאירים מאחור את הכפית האחרונה כשחצץ יכול להתיישב שם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
מרקמרק
7
להעביר את התבשיל לתבשיל 10 עד 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
8
מחממים את החלב ו 1 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
לטאטא פולנטה ומבשלים, לטאטא, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
הסר מהחום בעוד הפולנטה היא עדיין pourable ומערבבים את החמאה, פרמזן ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרמזןפרמזן
פולנטהפולנטה
חמאהחמאה
11
יוצקים את הפולנטה על הפטריות בצלחת התבשיל. למעלה עם גבינה מעושנת ומפזרים פטרוזיליה. מכסים את התבשיל בנייר כסף ואופים במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות עד זהב תוסס על גבי, 15 עד 20 דקות יותר. הערה של קוק: אם אתה לא משרת את התבשיל מיד, להרכיב אותו אבל לא לאפות. מגניב, ואז לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעושנתגבינה מעושנת
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
אופים לפי ההוראות לפני ההגשה.;
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור