זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו תיבול, פלפל, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לחם פיצה בשרי, תבשיל בשר פולנטה, ו תבשיל אטריות בשרני.
הוראות
1
מבשלים ראשון 3 מרכיבים ו 3 כפיות תיבול איטלקי במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב עד בקר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
לנקז היטב, ולחזור למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים 1/4 כוס קמח, ערבוב עד מעורבב. מערבבים ברוטב פסטה. מביאים תערובת לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מפזרים באופן שווה עם 1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
5
פרוס פיצה, ומניח על גבי גבינה. (טאק קצוות לתבנית אפייה, במידת צורך.)
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכן
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
מברשת עם שמן זית, ומפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, ונשאר 1 כפית תיבול איטלקי.