תבשיל פיצה בשרני
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו תיבול, פלפל, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לחם פיצה בשרי, תבשיל בשר פולנטה, ו תבשיל אטריות בשרני.
הוראות
מבשלים ראשון 3 מרכיבים ו 3 כפיות תיבול איטלקי במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב עד בקר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מוסיפים 1/4 כוס קמח, ערבוב עד מעורבב. מערבבים ברוטב פסטה. מביאים תערובת לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
מפזרים באופן שווה עם 1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה.
פרוס פיצה, ומניח על גבי גבינה. (טאק קצוות לתבנית אפייה, במידת צורך.)
מברשת עם שמן זית, ומפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, ונשאר 1 כפית תיבול איטלקי.
אופים ב 425 במשך 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב.
* ניתן להחליף קרום פיצה בקירור של 3 אונקיות.