תבשיל פיצה ספגטי
קדירת ספגטי פיצה דורשת כ -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. למנה זו יש 183 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. מתאים ל-9 מנות. תמורת 97 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . אם יש לך בצל, שיני שום, פלפל חריף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 79% , וזה טוב. מתכונים דומים: קדירת ספגטי פיצה , קדירת ספגטי פיצה פפרוני ותבשיל ספגטי פיצה (Oamc) .
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות האריזה.
מסננים ושוטפים במים קרים. בקערה גדולה זורקים ספגטי עם תחליף ביצה וגבינת פרמזן.
לפזר באופן שווה לתוך 15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול; לְהַפְרִישׁ.
במחבת טפלון גדולה, מבשלים את בשר הבקר, הבצל והפלפלים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים רוטב ספגטי ותבלינים; לחמם דרך.
כף מעל ספגטי. למעלה עם פטריות וגבינת מוצרלה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להשחמה קלה.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Brancaia Chianti Classico Riserva עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-38 דולר לבקבוק.
![Brancaia Chianti Classico Riserva]()
Brancaia Chianti Classico Riserva
קיאנטי קלאסיקו ריזרווה זו מציגה ניחוחות של פירות טרופיים ושחורים, עם תווים של אגוזים ושקדים על החך. ליין זה, המעוצב מענבי הסנג'ובזה המשובחים ביותר משניים מכרמי האחוזה שלנו, ברנקאיה ואחוזת פופי, יש יין זה בעל צבע צפוף, אדום-אודם וסיומת ארוכה וארומטית. תערובת: 80% סנג'ובזה, 20% מרלו