קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות18
מגזין

תבשיל פיצה פפרוני

תבשיל פיצה פפרוני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל פיצה פפרוני. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 435 קלוריות. מתאים ל-12 ומחירו 2 מנות.47 דולר למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גבינת צ'דר, פפרוני הודו, גבינת מוצרלה רזה חלקית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו תבשיל פיצה פפרוני, תבשיל ספגטי פיצה פפרוני, ו תבשיל פיצה פפרוני כרובית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים הודו ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את רוטב הספגטי והעגבניות. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5 דקות. מערבבים אטריות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מעבירים לשניים משומנים 13 אינץ'. איקס 9-אין. אפיית כלים.
4
מפזרים כל אחד עם פטריות, גבינות ופפרוני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
5
אופים, חשופים, ב 350 ל 30-35 דקות או עד מחומם דרך גבינות יש נמס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.