קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

תבשיל פירה עם גבינת גאודה ובייקון

תבשיל פירה עם גבינת גאודה ובייקון
תבשיל פירה עם גאודאן ובייקון נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, תפוחי אדמה חלודים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו גאודה פירה תבשיל, גבינת גאודה מעושנת תבשיל פירה, ו תפוחי אדמה, Goudan ופיצה בייקון מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה 13x9x2 אינץ ' תבנית אפייה. מבשלים baconin מחבת גדולה כבדה עד חום זהובופריך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
להעביר מגבות נייר לניקוז.קוצצים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מניחים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בצל ירוק Addgreen; לזרוק להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומספיקמים קרים לכסות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מפזרים מלח. מכסים ומרתיחים עם מכסה תפוחי אדמה ajaruntil מעט מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
7
לנקז היטב.
8
להחזיר תפוחי אדמה לסיר. לבשל כיסוי חום, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחי אדמה ארדרי וצורות סרט אור על החלק התחתון של הסיר,על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הוסף את 3 המרכיבים הבאים.באמצעות masher תפוחי אדמה, מחית עד כמעטסדות. מערבבים 1 1/2 כוסות מעושן גבינת גאודה ו1 כוס תערובת בייקון. מתבלים במלח ופפר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת גאודה מעושנתגבינת גאודה מעושנת
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
10
מורחים תערובת תפוחי אדמה מוכןצלחת ייצור.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
11
מפזרים נשאר 1/2 כוס
12
גבינת הגאודה נגמרה. לעשות קדימה: ניתן להכין 8שעות קדימה. כיסוי ושילוב תפוחי אדמה צונן ותערובת בייקון נותרת בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
גאודהגאודה
13
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
אופים גבינת potatoesuntil נמס וקצוות של potatoesare מבעבע, על 30 דקות (40 minutesif צונן).
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
מפזרים תערובות בייקון שמורות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר