תבשיל פירוגי
תבשיל פירוגי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. אם יש לכם לזניה אטריות, חמאה, עיריתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו תבשיל פירוגי, קל" Pierogi " תבשיל, ו תבשיל פירוגי מדהים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מים כדי לכסות על חום גבוה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
הסר מהחום, לנקז, ולאחר מכן לשלב עם חלב 6 כפות של חמאה, מחית ולהניח בצד.
ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מטגנים את הבייקון, בצל ושום בחמאה במשך 5 עד 10 דקות, או עד הבייקון מבושל באופן מלא.
מבשלים את האטריות לזניה על פי הוראות החבילה וקריר תחת מים זורמים.
מניחים 1/2 של פירה לתוך החלק התחתון של 9x13 צלחת אפייה אינץ'. למעלה זה עם 1/3 של הגבינה, ואחריו שכבה של אטריות לזניה. חזור על זה עם תפוחי האדמה הנותרים, עוד 1/3 של הגבינה ושכבת אטריות. לאחר מכן לסדר את הבייקון, בצל ושום על האטריות, ואז עוד שכבה של אטריות, ולבסוף העליון כל עם הגבינה הנותרת. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
אופים, חשוף, ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 45 דקות, או עד הגבינה נמסה תוסס.
מגישים עם שמנת חמוצה ועירית טרייה קצוצה.