קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות15
ציון בריאות5
מגזין

תבשיל פירוגי

תבשיל פירוגי
תבשיל פירוגי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. אם יש לכם לזניה אטריות, חמאה, עיריתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו תבשיל פירוגי, קל" Pierogi " תבשיל, ו תבשיל פירוגי מדהים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מים כדי לכסות על חום גבוה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הסר מהחום, לנקז, ולאחר מכן לשלב עם חלב 6 כפות של חמאה, מחית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מטגנים את הבייקון, בצל ושום בחמאה במשך 5 עד 10 דקות, או עד הבייקון מבושל באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מבשלים את האטריות לזניה על פי הוראות החבילה וקריר תחת מים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
7
מניחים 1/2 של פירה לתוך החלק התחתון של 9x13 צלחת אפייה אינץ'. למעלה זה עם 1/3 של הגבינה, ואחריו שכבה של אטריות לזניה. חזור על זה עם תפוחי האדמה הנותרים, עוד 1/3 של הגבינה ושכבת אטריות. לאחר מכן לסדר את הבייקון, בצל ושום על האטריות, ואז עוד שכבה של אטריות, ולבסוף העליון כל עם הגבינה הנותרת. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
אופים, חשוף, ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 45 דקות, או עד הגבינה נמסה תוסס.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
9
מגישים עם שמנת חמוצה ועירית טרייה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
עירית טרייהעירית טרייה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות