תבשיל פירוגי וסקווש
Pierogi ו תבשיל סקווש יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 300 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, סלט כרוב, גבינת צ'דר ותפוחי אדמה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל קיץ הודי: דלעת סקווש, קוקוס ונזיד עדשים, תבשיל סקווש וצ'וריסו, ו תבשיל חומוס וסקווש.
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני; מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו עם כף עץ, עד להשחמה, כ 5 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, 30 שניות.
מוסיפים את הפטריות ומערבבים היטב את המעיל. להגדיל את החום בינוני גבוה, לכסות ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות רכות, על 5 דקות.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, 1 דקה, ולאחר מכן מערבבים את מרק העוף ו 2 כוסות מים, גירוד כל חתיכות השחמה מתחתית הסיר.
מוסיפים את תערובת סלט הכרוב לסיר, מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשלים עד הכרוב הוא נבול, על 3 דקות.
מוסיפים את הסקווש ואת pierogies ומבשלים, חשוף, עד pierogies מבושלים דרך, 5 עד 7 דקות. מתבלים במלח. מחלקים בין קערות העליון עם שמנת חמוצה, ופלפל לפי הטעם.