קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות48
מגזין

תבשיל פירות ים Provençale

תבשיל פירות ים Provençale
רכיכה תבשיל Provençale דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם צדפות ים, מיץ לימון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו תבשיל רכיכות Provençale, תבשיל פירות ים אביבי, ו תבשיל רכיכות של האי הטוסקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף את הצדפות ביסודיות עם מברשת נוקשה מתחת למים קרים, להשליך את כל שיש להם פגזים סדוקים או שאינם סגורים בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
בקומקום לבשל את הבצל, השומר, ואת פלפל בשמן על חום מתון, ערבוב, עד הירקות מתרככים. מערבבים את ההתלהבות, את הקורנית טחון, את עלה המפרץ, את קאיין, ואת הזעפרן, מבשלים את התערובת, ערבוב, במשך 30 שניות, ומוסיפים את היין, את המניה, את העגבניות, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים את התערובת, חשופה, במשך 15 דקות, מוסיפים את השום, ומבשלים את התערובת במשך 5 דקות. התבשיל יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 2 ימים מראש, מקורר, חשוף, נשמר מכוסה ומקורר. מערבבים את השרימפס ואת הצדפות ומבשלים את התערובת, מכוסה, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
זעפרןזעפרן
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מוסיפים את רגלי הסרטן ואת הצדפות, מבשלים את התבשיל, מכוסה, במשך 3 דקות, או עד שהצדפות מבושלות רק דרך ואת הצדפות נפתחות, וזורקים את עלה המפרץ וכל צדפות סגורות. מחלקים את התבשיל בין 8 קערות מחוממות ומקשטים אותו עם ענפי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
רגלי סרטןרגלי סרטן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
בסיר כבד עם חמאה היטב משלבים את עצמות הדגים ואת התוספות, הבצל, הפטרוזיליה, מיץ הלימון, והמלח ואדים את התערובת, מכוסה, מעל חום גבוה בינוני במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את המים ואת היין, מביאים את הנוזל לרתיחה, ברפרוף את הקצף, ומבשלים את המניה במשך 20 דקות. מסננים את המניה דרך מסננת בסדר לתוך קערה, לתת לו להתקרר כדי להתחמם, לקרר אותו, מכוסה. המניה שומרת, מכוסה ומקורר, במשך שבוע 1 אם הוא הביא לרתיחה כל 2 ימים ולאחר מכן מותר להתקרר כדי חם, חשוף, לפני להיות מקורר שוב. המניה שומרת, קפוא, במשך 3 חודשים. עושה על 6 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות, מנוקזות וקצוצותעגבניות, מנוקזות וקצוצות0חתיכות טופי הית' ברקאייןקאיין9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמניית דגים לבנים או מיץ צדפות בבקבוקמניית דגים לבנים או מיץ צדפות בבקבוק16smallsצדפות קשות ניקוצדפות קשות ניקו454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רגלי סרטן המלך, מופשרות, מופשלות, והסחוס שהושלךרגלי סרטן המלך, מופשרות, מופשלות, והסחוס שהושלך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נורת שומר (המכונה לפעמים אניס, זמין ברוב הסופרמרקטים), גזוז פרוס דקנורת שומר (המכונה לפעמים אניס, זמין ברוב הסופרמרקטים), גזוז פרוס דק907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עצמות וקישוטים של כל דג לבן כגון סול, דג סנדל, או whiting, קצוץעצמות וקישוטים של כל דג לבן כגון סול, דג סנדל, או whiting, קצוץ2חתיכות טופי הית' ברעלי טימין טריים טחונים או 1 כפית יבשים, מתפוררים, בתוספת עלי טימין לקישוטעלי טימין טריים טחונים או 1 כפית יבשים, מתפוררים, בתוספת עלי טימין לקישוט2largesשיני שום, טחוןשיני שום, טחון42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ לימון טרימיץ לימון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץבצל, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל פרוסבצל פרוס1רצועהגרידת 1 כתום, הוסרו עם מקלף ירקותגרידת 1 כתום, הוסרו עם מקלף ירקות24עלי פטרוזיליה ארוכיםעלי פטרוזיליה ארוכים1פלפל אדום, פרוס דק לאורכופלפל אדום, פרוס דק לאורכו1חתיכות טופי הית' ברחוטי זעפרן מתפורריםחוטי זעפרן מתפוררים1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות8largesצדפות ים, חצויות, או 16 צדפות ים קטנותצדפות ים, חצויות, או 16 צדפות ים קטנות16smallsשרימפס, פגז ו deveinedשרימפס, פגז ו deveined2בצל צהוב בינוני, קצוץמים קריםמים קרים