קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות48
מגזין

תבשיל פירות ים Provençale

תבשיל פירות ים Provençale
רכיכה תבשיל Provençale דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם צדפות ים, מיץ לימון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו תבשיל רכיכות Provençale, תבשיל פירות ים אביבי, ו תבשיל רכיכות של האי הטוסקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף את הצדפות ביסודיות עם מברשת נוקשה מתחת למים קרים, להשליך את כל שיש להם פגזים סדוקים או שאינם סגורים בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1
בקומקום לבשל את הבצל, השומר, ואת פלפל בשמן על חום מתון, ערבוב, עד הירקות מתרככים. מערבבים את ההתלהבות, את הקורנית טחון, את עלה המפרץ, את קאיין, ואת הזעפרן, מבשלים את התערובת, ערבוב, במשך 30 שניות, ומוסיפים את היין, את המניה, את העגבניות, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים את התערובת, חשופה, במשך 15 דקות, מוסיפים את השום, ומבשלים את התערובת במשך 5 דקות. התבשיל יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 2 ימים מראש, מקורר, חשוף, נשמר מכוסה ומקורר. מערבבים את השרימפס ואת הצדפות ומבשלים את התערובת, מכוסה, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
זעפרןזעפרן
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2
מוסיפים את רגלי הסרטן ואת הצדפות, מבשלים את התבשיל, מכוסה, במשך 3 דקות, או עד שהצדפות מבושלות רק דרך ואת הצדפות נפתחות, וזורקים את עלה המפרץ וכל צדפות סגורות. מחלקים את התבשיל בין 8 קערות מחוממות ומקשטים אותו עם ענפי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
רגלי סרטןרגלי סרטן
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
בסיר כבד עם חמאה היטב משלבים את עצמות הדגים ואת התוספות, הבצל, הפטרוזיליה, מיץ הלימון, והמלח ואדים את התערובת, מכוסה, מעל חום גבוה בינוני במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את המים ואת היין, מביאים את הנוזל לרתיחה, ברפרוף את הקצף, ומבשלים את המניה במשך 20 דקות. מסננים את המניה דרך מסננת בסדר לתוך קערה, לתת לו להתקרר כדי להתחמם, לקרר אותו, מכוסה. המניה שומרת, מכוסה ומקורר, במשך שבוע 1 אם הוא הביא לרתיחה כל 2 ימים ולאחר מכן מותר להתקרר כדי חם, חשוף, לפני להיות מקורר שוב. המניה שומרת, קפוא, במשך 3 חודשים. עושה על 6 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות, מנוקזות וקצוצותעגבניות, מנוקזות וקצוצות0חתיכות טופי הית' ברקאייןקאיין9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמניית דגים לבנים או מיץ צדפות בבקבוקמניית דגים לבנים או מיץ צדפות בבקבוק16smallsצדפות קשות ניקוצדפות קשות ניקו454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רגלי סרטן המלך, מופשרות, מופשלות, והסחוס שהושלךרגלי סרטן המלך, מופשרות, מופשלות, והסחוס שהושלך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נורת שומר (המכונה לפעמים אניס, זמין ברוב הסופרמרקטים), גזוז פרוס דקנורת שומר (המכונה לפעמים אניס, זמין ברוב הסופרמרקטים), גזוז פרוס דק907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עצמות וקישוטים של כל דג לבן כגון סול, דג סנדל, או whiting, קצוץעצמות וקישוטים של כל דג לבן כגון סול, דג סנדל, או whiting, קצוץ2חתיכות טופי הית' ברעלי טימין טריים טחונים או 1 כפית יבשים, מתפוררים, בתוספת עלי טימין לקישוטעלי טימין טריים טחונים או 1 כפית יבשים, מתפוררים, בתוספת עלי טימין לקישוט2largesשיני שום, טחוןשיני שום, טחון43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון טרימיץ לימון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץבצל, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל פרוסבצל פרוס1רצועהגרידת 1 כתום, הוסרו עם מקלף ירקותגרידת 1 כתום, הוסרו עם מקלף ירקות24עלי פטרוזיליה ארוכיםעלי פטרוזיליה ארוכים1פלפל אדום, פרוס דק לאורכופלפל אדום, פרוס דק לאורכו1חתיכות טופי הית' ברחוטי זעפרן מתפורריםחוטי זעפרן מתפוררים1אוראו ממולאים כפוליםמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית8largesצדפות ים, חצויות, או 16 צדפות ים קטנותצדפות ים, חצויות, או 16 צדפות ים קטנות16smallsשרימפס, פגז ו deveinedשרימפס, פגז ו deveined2בצל צהוב בינוני, קצוץמים קריםמים קרים