בקומקום לבשל את הבצל, השומר, ואת פלפל בשמן על חום מתון, ערבוב, עד הירקות מתרככים. מערבבים את ההתלהבות, את הקורנית טחון, את עלה המפרץ, את קאיין, ואת הזעפרן, מבשלים את התערובת, ערבוב, במשך 30 שניות, ומוסיפים את היין, את המניה, את העגבניות, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים את התערובת, חשופה, במשך 15 דקות, מוסיפים את השום, ומבשלים את התערובת במשך 5 דקות. התבשיל יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 2 ימים מראש, מקורר, חשוף, נשמר מכוסה ומקורר. מערבבים את השרימפס ואת הצדפות ומבשלים את התערובת, מכוסה, במשך 5 דקות.