תבשיל פירות ים בפלורידה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל פירות ים בפלורידה. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. אם יש לך חלב, קמח, בשר סרטנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו מחבת פריכה צרבה את סנאפר פלורידה עם קרם פסיפלורה וסלט הדרים ושומר מגולח בפלורידה, מעוטר בשרימפס מפרץ פלורידה מוקפץ וריבת מנגו ירוקה פיקנטית, תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, ו תבשיל פירות ים * למי שלא אוהב פירות ים* (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מטגנים בצל בחמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים בהדרגה חלב ושמנת. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את האורז, השרימפס, הסרטנים, ערמוני המים, מיץ הלימון, הפימינטוס, הפטרוזיליה ו 1/2 כוס גבינה.
מעבירים לשמן 2-1/2-קט. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד לחימום.