אף פעם אי אפשר להכיל יותר מדי מנות עיקריות, אז נסו את תבשיל פירות ים חריף. מנה אחת מכילה 215 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -1 גרם שומן . מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 30 גרם שומן ופסקטריאני, מספיק ל-9 סועדים . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. גשו לחנות וקנו צדפות ים, מלח, כורכום טחון ועוד מספר מצרכים להכנה היום. החורף יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -5 שעות ו-15 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 67% , וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל פירות ים איטלקי , פאייה לארבעה; תבשיל פירות ים ספרדי נפלא , וניאוגורי (ראמן פירות ים חריף) .
הוראות
1
בסיר בישול איטי של 5 ליטר, ערבבו את שמונת המרכיבים הראשונים. כסו ובשלו על אש נמוכה במשך 4 וחצי עד 5 שעות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מוסיפים את המים, הצדפות והשרימפס. מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהצדפות אטומות והשרימפס הופך ורוד.