תבשיל פירות ים טרי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 141 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 1418 קלוריות. אם יש לכם בצל, צדפות בקונכיות, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו תבשיל פירות ים, תבשיל פירות ים, ו תבשיל פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
זרוק כל שבור פגז או פתוח (מת) צדפות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2
מניחים צדפות שנותרו במיכל גדול. מכסים במים וחומץ; לתת לעמוד 30 דקות; לנקז. לשפשף צדפות במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3
מבשלים בצל, מרק, יין, רסק עגבניות, אורגנו, זרעי שומר, זעפרן, פלפל אדום ועגבניות בתנור ההולנדי על חום בינוני על 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פירורי לחם, כמה חופנים
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
זעפרן
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
4
מערבבים צדפות ודגים. לכסות ולבשל 5 דקות. מערבבים באורז. מכסים ומבשלים כ 3 דקות, הסרת צדפות כפי שהם פותחים, עד שכל הצדפות נפתחות. זרוק כל צדפות שלא נפתחו. להחזיר צדפות לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות