אם יש לך בשר לובסטר, שרימפס, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 81%. מתכונים דומים: סלט פירות ים חג המולד (Cappon Magro), תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, ו תבשיל פירות ים * למי שלא אוהב פירות ים*.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת, מטגנים את הבצל והסלרי עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מחממים את החלב בסיר על חום בינוני, ומערבבים את הקמח ו 1 1/2 כפיות חמאה עד מעורבב היטב. בהדרגה למזג את הגבינה לתוך התערובת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חמאה
גבינה
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
בקערה בינונית, מערבבים את הבצל והסלרי עם תערובת רוטב הגבינה. תזרקו פנימה את בשר הסרטן, הלובסטר, השרימפס והצדפות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
בשר סרטנים
צדפות
לובסטר
סלרי
בצל
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
העברה לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש 25 דקות, או עד מאכלי הים הוא אטום ואת פני השטח הוא השחמה קלות.