תבשיל פירות ים ליגוריאני
תבשיל פירות ים ליגוריאני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 330 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך אפונה תינוק, מלח, מרק צדפות בבקבוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בורידה ליגוריאנית (תבשיל דגים איטלקי), תבשיל פירות ים, ו תבשיל פירות ים.
הוראות
בסיר מרק בינוני, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את שאלוט, שום, צ ' וריסו ופלפל אדום כתוש ומבשלים על חום גבוה עד שאלוט הם התרככו, על 5 דקות.
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת בחצי, על 8 דקות.
מוסיפים את מרק הצדפות ואת המים ומביאים לרתיחה.
בינתיים, במעבד מזון, דופק את בזיליקום, צנוברים, פרמזן ואת הנותרים 1/4 כוס שמן. מתבלים במלח.
מוסיפים את הצדפות לסיר המרק ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד שהם פותחים, כ 8 דקות; להעביר את הצדפות לקערה כשהם פותחים.
מוסיפים את השרימפס והדגים למרק, מתבלים במלח ומבשלים עד שהדגים אטומים ומוצקים, בערך 5 דקות. להחזיר את הצדפות לסיר, להוסיף את האפונה ולבשל עד התחמם. מצקת את התבשיל לתוך קערות עמוקות, טפטוף עם פסטו לשרת עם לחם פריך.