תבשיל פירות ים מיסו
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שרימפס, צדפות ים, שירו מיסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: מאכלי ים מיסו מרק אטריות, תבשיל מיסו, ו תבשיל מיסו.
הוראות
להביא 4 כוסות מים, זנגביל, קומבו לרתיחה בסיר גדול, רחב. להפחית חום ומבשלים, מכוסה, 4 דקות. כבה את החום, מפזרים פתיתי בוניטו, ולתת לשבת 3 דקות (פתיתים ישקעו). מסננים מרק דרך מסננת משובצת בדולח לתוך קערה.
לשטוף סיר, ואז לשפוך מרק.
מוסיפים כרישה וגזר. להביא לרתיחה ולבשל 2 דקות.
הוסף בקלה שחורה וצדפות; מבשלים 1 דקה.
מוסיפים שרימפס ומבשלים 2 דקות יותר.
להקציף מיסו עם בירה בקערה קטנה.
הסר תבשיל מחום ומערבבים בזהירות בתערובת מיסו.
מגישים עם גרידת לימון ו shiso לציפוי אם אתה רוצה.
* מצא קומבו, אצות גדולות נמכרות מיובשות, פתיתי בוניטו עם החומרים האסיאתיים בסופרמרקטים מצוידים היטב ובמזון טבעי או בשווקים יפניים. מצא shiso, צמח ארומטי, בשווקים יפניים ובשווקי חקלאים מסוימים.