קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

תבשיל פירות ים עם איולי אנשובי

תבשיל פירות ים עם איולי אנשובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל פירות ים עם איולי אנשובי. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו צדפות ים, יין, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: צ'יפס אנשובי עם איולי פפריקי מעושן, שיפודי סלט יווניים עם איולי אנשובי, ו אנשובי, בזיליקום, כריכי עגבניות עם איולי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בסיר בינוני, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את הבצל, הגזר ושלושה רבעים של השום ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה, כ 3 דקות. מערבבים במיץ הצדפות, העגבניות והמיצים שלהם, רסק העגבניות המדולל, גרידת תפוזים ו-1/2 כפית ממרח האנשובי; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת בחצי, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
משחת אנשובימשחת אנשובי
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
תשליך את גרידת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
6
מעבירים חצי מהמרק לבלנדר ופירה גס. תחזיר את המחית למרק בסיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את המיונז עם השום הנותר וכפית 1 ממרח אנשובי. מתבלים את האיולי עם קאיין.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®שום גויה®
איוליאיולי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
החזר את המרק לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
9
מוסיף את השרימפס וצדפות ומבשלים עד רק מבושל דרך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
10
מגישים את המרק בקערות עמוקות; להעביר את איולי ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון