אם יש לכם יין, פילה אמנון, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 12 דקות. מתכונים דומים: תבשיל מאכלי ים עם הרבה שמנת., תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, ו תבשיל פירות ים * למי שלא אוהב פירות ים*.
הוראות
1
מחממים תנור ל-375 אף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חום 2 כפות שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים את הבצל, גזר, גזר לבן, סלרי, כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 15 עד 18 דקות.
מוסיפים את השמנת, כפית מלח, ופלפל כפית ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
הסר מהחום, מערבבים את הפטרוזיליה, ומעבירים לתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ'.בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני ומוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ולהוסיף 1 כפית מלח. להפחית חום ומבשלים עד מכרז, 15 עד 18 דקות. שמור כוס של מי הבישול, לנקז את תפוחי האדמה, ולהחזיר אותם לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזיר
8
מוסיפים כוס השמן הנותר, כפית מלח, כפית פלפל, וכוס מי הבישול השמורים ומחית (מוסיפים עוד מי בישול, אם יש צורך) עד חלקה.נסטלו את הדגים והשרימפס בתערובת הירקות ומעל עם תפוחי האדמה mixture.In קערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם ואת הנותרים 1 כף שמן ומפזרים על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טיפים עגולים לפינה #4
ממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי