תבשיל פירות ים שמנת
אם יש לכם יין, פילה אמנון, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 12 דקות. מתכונים דומים: תבשיל מאכלי ים עם הרבה שמנת., תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, ו תבשיל פירות ים * למי שלא אוהב פירות ים*.
הוראות
חום 2 כפות שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, גזר, גזר לבן, סלרי, כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 15 עד 18 דקות.
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה (לא נותנים להכהות).
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה.
מוסיפים את השמנת, כפית מלח, ופלפל כפית ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום, מערבבים את הפטרוזיליה, ומעבירים לתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ'.בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני ומוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ולהוסיף 1 כפית מלח. להפחית חום ומבשלים עד מכרז, 15 עד 18 דקות. שמור כוס של מי הבישול, לנקז את תפוחי האדמה, ולהחזיר אותם לסיר.
מוסיפים כוס השמן הנותר, כפית מלח, כפית פלפל, וכוס מי הבישול השמורים ומחית (מוסיפים עוד מי בישול, אם יש צורך) עד חלקה.נסטלו את הדגים והשרימפס בתערובת הירקות ומעל עם תפוחי האדמה mixture.In קערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם ואת הנותרים 1 כף שמן ומפזרים על תפוחי האדמה.
מניחים את המנה על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.