תבשיל פסטה איטלקי
תבשיל פסטה איטלקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 212 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת מוצרלה, רוטב עגבניות, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל פסטה איטלקי, תבשיל פסטה איטלקי ללא גלוטן, ו Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית) (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז ולהניח בצד.
לבשל בשר בקר, הבא 4 מרכיבים, ו 1/2 כפית. מלח בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד בשר משחימים וירקות הם במכרז.
מערבבים עגבניות, הבא 5 מרכיבים, הנותרים 1 כפית. מלח. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
שלב תערובת עגבניות ופסטה; כף לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
מפזרים באופן שווה עם גבינה.
אופים, חשוף, ב 400 במשך 30 דקות או עד מבעבע ומחומם ביסודיות.