תבשיל פסטה איטלקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 212 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת מוצרלה, רוטב עגבניות, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל פסטה איטלקי, תבשיל פסטה איטלקי ללא גלוטן, ו Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2
לבשל בשר בקר, הבא 4 מרכיבים, ו 1/2 כפית. מלח בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד בשר משחימים וירקות הם במכרז.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.