תבשיל פסטה עוף
תבשיל פסטה עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 500 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. צאו לחנות ואספו גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה רזה חלקית, אבקת שום ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש בביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 52%. ציון זה מוצק. נסו תבשיל פסטה עוף גביני, תבשיל פסטה עוף וירקות, ו 4 תבשיל פסטה עוף מרכיב עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה. בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את גבינת הפרמזן, הביצה, אבקת השום ו -1 כפית פלפל; מניחים בצד.
מסננים אטריות ושוטפים במים קרים; מוסיפים לתערובת הביצים. הניחו בצד.
במחבת גדולה מבשלים את העוף, הבצל, הסלרי והפלפל שנותר בחמאה על אש בינונית במשך 12-15 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד. מערבבים 1/2 כוס שמנת; מחממים.
ב משומן 13-ב. איקס 9-ב. תבנית אפייה, שכבה מחצית מתערובת האטריות, תערובת העוף וגבינת המוצרלה. חזור על שכבות.
שלב את המרק, היין, הפטרוזיליה והשמנת שנותרה; יוצקים מעל. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 40 דקות.
אופים, ללא כיסוי, במשך 15-20 דקות יותר או עד שהבעבוע והגבינה נמסה.
או לפני הקירור, מכסים ומקפיאים קדירה עד 3 חודשים.
לשימוש בקדרה קפואה: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.