תבשיל פסטה פפרוני אפוי
תבשיל פסטה פפרוני אפוי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.59 דולר למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, רוטב עגבניות ובזיליקום, גבינת מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 13 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 65%. נסו תבשיל פסטה פפרוני פנה נקניק אפוי, תבשיל פסטה אפוי, ו תבשיל פסטה פרימוורה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
במחבת בינונית על אש בינונית - גבוהה מבשלים בקר עם בצל עד שהבשר שחום.
מערבבים תערובת בקר עם רוטב, פפרוני ופסטה מבושלת ויוצקים לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. למעלה עם מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, עד שהגבינה נמסה וזהובה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -22 דולר לבקבוק.
![איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו]()
איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלאביות, בריקים צרפתיים וטונאו של שימוש שני.