תבשיל פסיון קל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל פסיון קל. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.36 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 376 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, פסיון, טימין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: איך לבשל פסיון: פסיון צלוי בחמאה עם שמנת ובורבון, ארוחת בוקר לארוחת ערב תבשיל: תבשיל חשיש קל, ו פסיון עם כרוב כבוש.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה גדולה שלבו את חבילת התיבול מתערובת המלית עם החמאה והמים. מערבבים את פירורי המילוי עד שכל הנוזל נספג.
בכלי תבשיל נפרד של 2 ליטר, שלבו את הרוטב, הפסיון, הירקות והטימין. מערבבים הכל יחד היטב, ואז כף את תערובת המילוי מעל הדף.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 45 דקות, או עד שהם חמים ומבעבעים.