קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

תבשיל פרמזן וברוקולי

תבשיל פרמזן וברוקולי
פרמזן ותבשיל ברוקולי עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פלפל, חמאה, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו ברוקולי ותבשיל פרמזן, ברוקולי ותבשיל פרמזן, ו פרמזן תבשיל ברוקולי גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. בנדיבות מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה, ולאחר מכן מפזרים באופן שווה את החלק התחתון ואת הצדדים עם 1/2 כוס הפרמזן; להפריש.מביאים את המים לרתיחה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את הברוקולי, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לשלב. מכסים במכסה הדוק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הברוקולי הוא פריך במכרז, על 10 דקות. בינתיים, קו תבנית אפייה עם שכבה כפולה של מגבות נייר.כאשר הברוקולי מוכן, לנקז אותו במסננת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מעבירים אותו לתבנית אפייה מוכנה, מורחים אותו לשכבה זוגית ומניחים אותו בצד.לנגב את המחבת עם מגבות נייר, להוסיף את החמאה הנמדדת, ולהמיס על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את הקמח, מלח נמדד, פלפל נמדד ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הקמח הכהה מעט בצבע, על 5 דקות.בעוד לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף את החלב לתערובת הקמח עד בשילוב שווה וחלק. (זה יקבל עבה מאוד כאשר אתה הראשון להוסיף את החלב, ואז רזה החוצה.) להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל, לטאטא מדי פעם, עד התערובת מגיעה לרתיחה מלאה מתעבה מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
הסירו את המחבת מהחום וקציפו ב-2 הכוסות הנותרות של פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לטאטא את החלמונים עד חלקה בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
מעבירים את רוטב הפרמזן לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מעבירים את הברוקולי השמור למעבד מזון מצויד מצורף להב ולהוסיף 1/2 כוס של רוטב פרמזן. תהליך, עצירה וגירוד את הצדדים של מעבד המזון לפי הצורך, עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
מעבירים את תערובת הברוקולי לקערה עם רוטב פרמזן ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל (התערובת צריכה להיות מלוחה מעט); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מניחים את החלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
לטאטא במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
13
מעבירים כשליש מהחלבונים לתערובת הברוקולי ומערבבים עם מרית גומי כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
מוסיפים את חלבוני הביצה הנותרים ומקפלים בעדינות עד משולב היטב ולא נותרו פסים גדולים של ביצה לבן, להיזהר לא overmix.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
15
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה המוכנה ומפיצים אותה לשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
16
אופים עד נפוח, חום זהוב, ופשוט להגדיר, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
17
מגישים באופן מיידי.