קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

תבשיל צ'דר ברוקולי

תבשיל צ'דר ברוקולי
תבשיל גבינת צ'דר ברוקולי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ברוקולי, פלפל, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו 1-2-3 תבשיל צ'דר ברוקולי, תבשיל ברוקולי צ'דר, ו 1-2-3 תבשיל צ'דר ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לטגן ברוקולי ובצל בחמאה עד פריך-מכרז; להפריש. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, שמנת ו 1-3/4 כוסות של הגבינה. מערבבים בתערובת הברוקולי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים לתוך משומן 3 qt. צלחת אפייה; להגדיר במחבת גדולה מלאה 1 ב. של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים, חשוף, ב 350° במשך 45-50 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מפזרים עם שאריות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
5
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.