קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

תבשיל צדפות עם ערמונים

תבשיל צדפות עם ערמונים
תבשיל צדפות עם ערמונים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 463 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך קמח, בצל ירוק, צדפות סטנדרטיות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל בקר עם ערמונים, תבשיל חזיר עם Cipollini, פטריות, ערמונים, ו תבשיל צלעות קוריאני קצר עם מיצים יבשים וערמונים.

הוראות

1
להשרות ערמונים בקערת מים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בעוד ערמונים ספוגים, מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד במכרז; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
לנקז ערמונים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
4
חותכים חריץ במעטפת בצד המעוגל של הערמון. (ודא שסליט הולך כל הדרך למרות הקליפה. אם לא, הם יתפוצצו.) לסדר ערמונים בשכבה אחת על צלחת מיקרוגל בטוח. (מיקרוגל מקסימום של 12 ערמונים בבת אחת, על מנת לבשל באופן שווה). מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות. מגניב 5 דקות. לקלף וקוצצים שווה 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
5
מסננים צדפות במסננת מעל קערה, שומר 1/2 כוס צדפה נוזלי; מניחים צדפות בצד.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
6
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
7
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים ערמונים, בצל קצוץ, סלרי ובצל ירוק לטפטפי בייקון במחבת; מטגנים 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין. מערבבים בקמח; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
בצל ירוקבצל ירוק
ערמוניםערמונים
סלריסלרי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
מחבתמחבת
9
מוסיפים תפוחי אדמה, נוזל צדפות שמורות, חלב, בייקון, מלח, טימין ופלפל. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים עד עבה (כ 8 דקות). מערבבים בשרי וצדפות; מבשלים 3 דקות או עד קצוות של צדפות תלתל.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
פלפלפלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
שרי.שרי.
בייקוןבייקון
טימיןטימין
חלבחלב
מלחמלח
10
מגישים באופן מיידי.