תבשיל צדפות עם ערמונים
תבשיל צדפות עם ערמונים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 463 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך קמח, בצל ירוק, צדפות סטנדרטיות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל בקר עם ערמונים, תבשיל חזיר עם Cipollini, פטריות, ערמונים, ו תבשיל צלעות קוריאני קצר עם מיצים יבשים וערמונים.
הוראות
להשרות ערמונים בקערת מים במשך 30 דקות.
בעוד ערמונים ספוגים, מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד במכרז; לנקז.
חותכים חריץ במעטפת בצד המעוגל של הערמון. (ודא שסליט הולך כל הדרך למרות הקליפה. אם לא, הם יתפוצצו.) לסדר ערמונים בשכבה אחת על צלחת מיקרוגל בטוח. (מיקרוגל מקסימום של 12 ערמונים בבת אחת, על מנת לבשל באופן שווה). מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות. מגניב 5 דקות. לקלף וקוצצים שווה 2 כוסות.
מסננים צדפות במסננת מעל קערה, שומר 1/2 כוס צדפה נוזלי; מניחים צדפות בצד.
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מוסיפים ערמונים, בצל קצוץ, סלרי ובצל ירוק לטפטפי בייקון במחבת; מטגנים 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין. מערבבים בקמח; לבשל 1 דקה.
מוסיפים תפוחי אדמה, נוזל צדפות שמורות, חלב, בייקון, מלח, טימין ופלפל. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים עד עבה (כ 8 דקות). מערבבים בשרי וצדפות; מבשלים 3 דקות או עד קצוות של צדפות תלתל.