קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

תבשיל צדפות עם תפוחי אדמה ורוטב פטרוזיליה

תבשיל צדפות עם תפוחי אדמה ורוטב פטרוזיליה
תבשיל צדפות עם תפוחי אדמה ופירה פטרוזיליה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד טוב כמו מרק זול למדי עבור סתיו. אם יש לך צדפות חמאה, שן שום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וזה די טוב. נסו תבשיל צדפות עם תפוחי אדמה ורוטב פטרוזיליה, מרק צדפות מיסו עם שמן פטרוזיליה, ו פיצת צדפה, צ'ילי ופטרוזיליה מ "פראני" (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף את הצדפות היטב, בכמה שינויים של מים, עד המים אינם מכילים עקבות של חול. (אתה יכול לשטוף את הצדפות שעות או אפילו יום מראש; לשמור אותם בקערה גדולה או מסננת להגדיר מעל קערה, חשוף, במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שים אותם במחבת רחבה, עמוקה או בסיר יחד עם תפוחי אדמה, יין, וגבעולי פטרוזיליה עבים. לכסות ולהפוך את החום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בעוד הצדפות ותפוחי האדמה מתבשלים, משלבים את עלי הפטרוזיליה וגבעולים דקים בבלנדר עם השום והשמן. מחית, הוספת מים לפי הצורך (זה יהיה 1/2 כוס או יותר) לעשות מחית חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים מלח לפי הטעם ומעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מבשלים את תערובת צדפה תפוחי אדמה עד תפוחי אדמה רכים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6
הסר את הצרור של גבעולים עבים, ולאחר מכן מערבבים כמחצית מחית לתוך התערובת לשרת, עובר את השאר ליד השולחן.
7
טעם
8
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
9
מארק ביטמן הוא המחבר של שובר קופות המתכונים הטובים ביותר בעולם (ברודווי, 200
10
והרב מכר הקלאסי איך לבשל הכל, שמכר יותר ממיליון עותקים. הוא גם המחבר, עם ז 'אן ז' ורז 'וונגריכטן, פשוט עד מרהיב וז' אן ז 'ורז': בישול בבית עם שף ארבעה כוכבים. מר ביטמן הוא סופר פורה, מופיע לעתים קרובות ברדיו ובטלוויזיה, והוא המארח של המתכונים הטובים ביותר בעולם, סדרה בת 13 חלקים בטלוויזיה ציבורית. הוא גר בניו יורק ובקונטיקט.

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.