תבשיל צלעות ושעורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 815 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 61 גרם של שומן למנה. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-328 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, עלי כרוב, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות קצרות מטוגנות עם שעורה, ו תבשיל צלעות קצר (מתכונים דומים).
הוראות
1
עונה צלעות קצרות עם מלח ופלפל ולזרוק בקערה גדולה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי או בסיר גדול על חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
3
מוסיפים את הבשר ומבשלים מבלי לזוז עד משחימים היטב בצד הראשון, על 5 דקות. מערבבים בשר ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם עד השחמה בכל רחבי, על 10 דקות בסך הכל, הפחתת חום אם תחתית המחבת מתחילה לשרוף. להחזיר בשר לקערה ולהניח בצד.
מוסיפים מרמייט, רוטב סויה, שום, רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מרמייט
פירורי בשר צמחוני קפואים
6
מוסיפים מרק לגרד חתיכות משחימים מלמטה של מחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים עגבניות, שעורה ועלי דפנה. להחזיר בשר לחשיש. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית לחום הנמוך ביותר האפשרי ולכסות מקום על סיר, משאיר את המכסה מעט פתוחה. לבשל, ערבוב מדי פעם עד בשר הוא רך לחלוטין שעורה מבושל דרך, על 2 שעות. מערבבים עלים כרוב לבשל, ערבוב כל הזמן עד נבול, על 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שעורה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כרוב
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
מגישים מיד, או עבור הטעם הטוב ביותר, צמרמורת ומקרר במיכל אטום עד 5 ימים.
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.