קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות79
מגזין

תבשיל צלעות חזיר תפוחים

תבשיל צלעות חזיר תפוחים
תבשיל צלעות חזיר תפוח דורש כשעה מההתחלה ועד הסוף. תמורת 26.79$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 2. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -515 גרם חלבון , 107 גרם שומן , ובסך הכל 3802 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, שמן קנולן, תפוח חמוץ וצימוקים. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 65% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תבשיל צלעות חזיר תפוחים , תבשיל צלעות חזיר ותפוחים , וקדרת צלעות חזיר .

הוראות

1
במחבת גדולה משחימים בשר בשמן כ-3-4 דקות מכל צד או עד שמדחום מצביע על 145°.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסירים מהאש ושומרים חם. (
3
הניחו לבשר לעמוד 5 דקות לפני שמוסיפים אותו לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
בינתיים מערבבים בסיר גדול את המים, החמאה, התפוח והצימוקים; להביא לרתיחה. מערבבים בתערובת המלית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות. מרפרף עם מזלג.
6
מעבירים לרדוד משומן 1-Qt. תבנית אפייה. למעלה עם בשר. כף מרק על בשר ומלית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהם מתחממים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®