תבשיל קוזדילה מקסיקאי
אם ברצונך להוסיף עוד מתכונים מקסיקניים לאוסף שלך, קדירת קוואסדילה מקסיקנית עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 440 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם אורגנו, פתיתי פלפל, אבקת צ'ילי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 60% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קוזדילה מדורה , פובלנו, מנגו, ושעועית שחורה , וקוסדילה של ארוחת בוקר מחיטה מלאה אפויה .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). הכן תבנית אפייה בגודל 13x9 אינץ' עם ספריי בישול.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים בשר בקר ובצל במחבת החמה עד שהבשר שחום לחלוטין, 5 עד 7 דקות; לנקז ולזרוק שומן.
מערבבים רוטב עגבניות, שעועית שחורה, עגבניות חתוכות לקוביות עם מיץ ליים וכוסברה, תירס וצ'ילי ירוק קצוץ לתוך תערובת הבקר הטחון; מתבלים באבקת צ'ילי, כמון, שום, אורגנו ופתיתי פלפל אדום. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים את התערובת על רתיחה במשך 5 דקות.
מורחים כ-1/2 כוס תערובת בקר בתחתית תבנית האפייה המוכנה; מעל 3 טורטיות, חופפות לפי הצורך.
מורחים עוד 1/2 כוס תערובת בקר על הטורטיות.
מפזרים 1 כוס גבינת צ'דר על בשר בקר. מסיימים בשכבות של שאר הטורטיות, תערובת בקר וגבינת צ'דר, בהתאמה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שחומם לכל אורכו והגבינה נמסה, כ-15 דקות. מצננים 5 דקות לפני ההגשה.