קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

תבשיל קטפלנה עם נקניק וצדפות

תבשיל קטפלנה עם נקניק וצדפות
תבשיל קטפלנה עם נקניק וצדפות הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 612 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שום, פתיתי פלפל אדום, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה טוב. נסו צדפות ונקניקיות בקטאפלנה., תבשיל דגים עם צדפות, ו צדפות שיכורים ונקניקיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הנקניק; מבשלים, פונים, עד השחמה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3
הסר.
4
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן.
5
להפחית את החום נמוך למדי.
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיף את השום ופפריקה ומבשל, ערבוב, במשך 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
הסר מהחום.
9
חותכים את הנקניק לפרוסות 1/2 אינץ ומערבבים אותם ואת רסק העגבניות לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
בסיר נירוסטה בינוני, לשלב את מיץ צדפות, יין, עלי דפנה, פתיתי פלפל אדום. השליכו את כל הצדפות שבורות או לא להדק לסגור כאשר טפח.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
11
תוסיף את הצדפות למחבת. מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים, מנענעים את המחבת מדי פעם, עד שהצדפות נפתחות, בערך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
להסיר את הצדפות הפתוחות ולהמשיך לבשל, לחשוף את המחבת לפי הצורך כדי להסיר את הצדפות ברגע שהם פותחים. תשליך כל דבר שלא נפתח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
בזהירות לשפוך את הצדפות בישול נוזלי לתוך תערובת נקניק, משאיר כל חצץ בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים 2 כפות של פטרוזיליה, מלח במידת הצורך, ואת הפלפל השחור. להביא לרתיחה, לכסות, ולהמשיך רותח במשך 5 דקות. מערבבים את הצדפות בקונכיות שלהם. מבשלים, מכוסה, רק עד הצדפות חמות דרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(או או רגיל)(או או רגיל)
15
מגישים עם הפטרוזיליה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
16
המלצה ליין: נסו את התבשיל הפורטוגלי הכפרי הזה עם היינות הלבנים הבסיסיים והמרעננים ביותר של פורטוגזים, vinho verde. חפש את הבקבוק הצעיר ביותר שתוכל למצוא.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)