תבשיל קטפלנה עם נקניק וצדפות
תבשיל קטפלנה עם נקניק וצדפות הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 612 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שום, פתיתי פלפל אדום, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה טוב. נסו צדפות ונקניקיות בקטאפלנה., תבשיל דגים עם צדפות, ו צדפות שיכורים ונקניקיות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הנקניק; מבשלים, פונים, עד השחמה, כ -10 דקות.
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן.
להפחית את החום נמוך למדי.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיף את השום ופפריקה ומבשל, ערבוב, במשך 30 שניות יותר.
חותכים את הנקניק לפרוסות 1/2 אינץ ומערבבים אותם ואת רסק העגבניות לתוך הסיר.
בסיר נירוסטה בינוני, לשלב את מיץ צדפות, יין, עלי דפנה, פתיתי פלפל אדום. השליכו את כל הצדפות שבורות או לא להדק לסגור כאשר טפח.
תוסיף את הצדפות למחבת. מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים, מנענעים את המחבת מדי פעם, עד שהצדפות נפתחות, בערך 3 דקות.
להסיר את הצדפות הפתוחות ולהמשיך לבשל, לחשוף את המחבת לפי הצורך כדי להסיר את הצדפות ברגע שהם פותחים. תשליך כל דבר שלא נפתח.
בזהירות לשפוך את הצדפות בישול נוזלי לתוך תערובת נקניק, משאיר כל חצץ בתחתית המחבת.
מוסיפים 2 כפות של פטרוזיליה, מלח במידת הצורך, ואת הפלפל השחור. להביא לרתיחה, לכסות, ולהמשיך רותח במשך 5 דקות. מערבבים את הצדפות בקונכיות שלהם. מבשלים, מכוסה, רק עד הצדפות חמות דרך, על 1 דקה.
מגישים עם הפטרוזיליה הנותרת.
המלצה ליין: נסו את התבשיל הפורטוגלי הכפרי הזה עם היינות הלבנים הבסיסיים והמרעננים ביותר של פורטוגזים, vinho verde. חפש את הבקבוק הצעיר ביותר שתוכל למצוא.