תבשיל קישואים איטלקי
תבשיל קישואים איטלקי יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אורגנו, בזיליקום, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו תבשיל קישואים איטלקי, תבשיל קישואים איטלקי, ו קישואים איטלקיים ותבשיל קינואה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לבשל קישואים ב 1 כף שמן 5-6 דקות או עד מכרז; לנקז ולהניח בצד. באותו מחבת, לטגן את הבצל ושום בשמן שנותר במשך 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות, בזיליקום, אורגנו, מלח שום ופלפל; מבשלים, חשוף, במשך 10 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בעדינות בקישואים.
מקום 13-in משומן. אקס-9-אין. צלחת אפייה. למעלה עם תערובת מלית; מפזרים גבינת פרמזן. מכסים ואופים ב 350° במשך 20 דקות.
אופים, חשפו 10 דקות יותר או עד גבינה מותכת.