תבשיל קישואים נקניק גביני
. אם יש לכם נקניק חזיר, מלח ופלפל, מזון גבינה מעובדוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל קישואים גביני, תבשיל קישואים גביני, ו תבשיל קישואים גביני.
הוראות
מערבבים את האורז והמים בסיר קטן, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך כ 20 דקות, או עד מכרז.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מבשלים נקניק ובצל במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב עד להשחמה שווה.
מסננים שומן עודף. מערבבים בקישואים ועגבניות, ומבשלים עד מכרז. מערבבים אורז, פטריות, וגבינה. מתבלים עם אורגנו, מלח ופלפל.
מורחים לתבנית אפייה 9x13 אינץ', או צלחת תבשיל 2 ליטר.
אופים, חשוף, במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד השחי קל תוסס.