תבשיל קישואים עגבניות
. אם יש לך מלח ופלפל, בצל, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל עגבניות קישואים, תבשיל קישואים עגבניות טבעוני, ו קישואים, תבשיל עגבניות ונקניקיות.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). חמאה קלה מחבת 9x9 אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב צ ' דר, פרמזן, אורגנו, בזיליקום, ושום. מתבלים במלח ופלפל, ומניחים בצד.
סדר חצי פרוסות קישואים במחבת.
מפזרים 1/4 של תערובת גבינה ועשב על גבי. מסדרים חצי העגבניות, ומעל עם עוד 1/4 של תערובת הגבינה. חזור על שכבות.
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים בצל, ומבשלים עד רך שקוף. מערבבים פירורי לחם; לבשל עד שהם ספגו את החמאה.
מכסים ברפיון בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.
הסר רדיד, ואופים עד העליון הוא פריך והירקות רכים, כ 20 דקות.