תבשיל קישואים עם איולי פלפל אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל קישואים עם איולי פלפל אדום. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 961 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קורנית, גבינת מוצרלה חלקית, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי קל, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 15 דקות או עד חום זהוב.
חותכים 2 פרוסות לחם לקוביות 1 אינץ'; להפריש.
מסננים עגבניות במסננת מעל קערה, שומר 1/2 כוס נוזל; להשליך הנותרים נוזל.
מניחים עגבניות בקערה בינונית. מערבבים בזיליקום, טימין, פלפל, ושום.
מניחים 1/2 בצל כוס בתחתית תבשיל 3 ליטר מצופה ספריי בישול. מסדרים 2 פרוסות לחם, חצי מהבצל הנותר, חצי מתערובת העגבניות, חצי מקישואים וחצי מהגבינה על בצל בצלחת. חזור על שכבה; למעלה עם קוביות לחם.
יוצקים 1/2 כוס שמורות עגבניות נוזלי מרק על תבשיל. מכסים ואופים ב 375 במשך 30 דקות. לחשוף תבשיל לאפות 25 דקות נוספות או עד העליון מתחיל חום.
כפית 2 כוסות תבשיל לתוך כל אחד 4 קערות רדודות; העליון כל מנה עם 1 כף איולי פלפל אדום.
סה " כ כוללים איולי פלפל אדום.