תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל קישואים עם איולי פלפל אדום. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 961 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קורנית, גבינת מוצרלה חלקית, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי קל, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.
מניחים 1/2 בצל כוס בתחתית תבשיל 3 ליטר מצופה ספריי בישול. מסדרים 2 פרוסות לחם, חצי מהבצל הנותר, חצי מתערובת העגבניות, חצי מקישואים וחצי מהגבינה על בצל בצלחת. חזור על שכבה; למעלה עם קוביות לחם.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
8
יוצקים 1/2 כוס שמורות עגבניות נוזלי מרק על תבשיל. מכסים ואופים ב 375 במשך 30 דקות. לחשוף תבשיל לאפות 25 דקות נוספות או עד העליון מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
כפית 2 כוסות תבשיל לתוך כל אחד 4 קערות רדודות; העליון כל מנה עם 1 כף איולי פלפל אדום.