תבשיל קישואים קיץ
תבשיל קישואים קיץ עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם לחם מלית עוף בטעם תערובת, קרם מרוכז של מרק עוף, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. . וזה די טוב. נסו תבשיל קישואים קיץ, קישואים קיץ, ו קישואים קיץ נושכים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרתיחים את הקישואים והבצל במים במשך 5 דקות; לנקז היטב. בקערה בינונית, לשלב את המרק, שמנת חמוצה וגזר. מערבבים את הקישואים והבצל ומערבבים היטב.
בקערה בינונית נפרדת, לשלב את החמאה ומילוי לערבב.
מורחים חצי מתערובת זו לתחתית של צלחת אפייה 9x13 אינץ'. כפית את תערובת קישואים על המילוי, ואז מעל עם החצי השני של המילוי.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 עד 30 דקות, או עד המילוי הוא חום זהוב.