תבשיל קלדילו בקר
תבשיל בקר קלדילו דורש כשעה ו-45 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -49 גרם חלבון , 17 גרם שומן ובסך הכל 533 קלוריות . מתכון ללא חלב זה מגיש 8 ומחירו 2.28 $ למנה . 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם כמון טחון, עגבניות משומרות, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה מושלם לסתיו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 95% , וזה מעולה. תבשיל חרס צ'ילה ורדה (קלדילו) , קלדילו וקלדיו {מרק סטייק צ'ילה ירוק מקסיקני} דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר גדול מטגנים את הבשר והבצל בשמן.
מוסיפים את קוביות העגבניות, HERDEZ® סלסה קזרה, HERDEZ® סלסה ורדה, מרק עוף, מלח, פלפל, אבקת שום וכמון טחון. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהבשר רך, כ-1 1/2 שעה.
במהלך 30 הדקות האחרונות של הבישול, מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה. להגשה, כף תבשיל לקערות חמות ומגישים עם טורטיות קמח חמות בצד.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
תבשיל עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות ניקל וניקל ברזל קברנה סוביניון. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-110 דולר לבקבוק.
![ניקל וניקל מיתוג ברזל קברנה סוביניון]()
ניקל וניקל מיתוג ברזל קברנה סוביניון
מיתוג Iron Vineyard לקברנה סוביניון יש ניחוחות של יער ויער שמייחדים את הכרם הזה, אפילו בשנה קרירה יותר. אדמה ומרווה משלימים את הפרי ומעניקים עומק טעם בחך האמצעי. רכיבי האלון החריפים והוניל מוסיפים מורכבות, בעוד שהטאנינים העדינים מבציר זה נגישים כעת.