תבשיל קלמרי עם טוסט שום
תבשיל קלמרי עם טוסט שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, יין, רוטב עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו תבשיל קלמרי עם טוסט שום, תבשיל פירות ים צדפות וקלמרי עם סלסה ורדה, ו ריזוטו שום עם קלמרי ופרמזן צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
לקבלת תבשיל קלמרי: לחמם את שמן הזית מעל חום בינוני בסיר בינוני.
להוסיף את השום ולתת לבשל עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את רוטב העגבניות, יין לבן, קורנית, פתיתי פלפל אדום, מלח ופלפל. להביא את התערובת לרתיחה.
מוסיפים את הקלמרי ומערבבים לשלב. המשך לבשל עד התערובת חוזרת עד רתיחה, על 2 דקות יותר.
עבור טוסט שום: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בינתיים, לטפטף את פרוסות הלחם עם שמן זית. טוסט עד הלחם הוא פריך והופך חום זהוב, על 8 עד 10 דקות.
הסר מהתנור ולשפשף את החלק העליון של טוסטים עם שיני שום שלמות.
מגישים מיד עם תבשיל קלמרי.