תבשיל קלמרי עם טוסט שום
תבשיל קלמרי עם טוסט שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך יין, שמן זית, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו תבשיל קלמרי עם טוסט שום, תבשיל פירות ים צדפות וקלמרי עם סלסה ורדה, ו ריזוטו שום עם קלמרי ופרמזן צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
לקבלת תבשיל קלמרי: לחמם את שמן הזית מעל חום בינוני בסיר בינוני.
להוסיף את השום ולתת לבשל עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את רוטב העגבניות, יין לבן, קורנית, פתיתי פלפל אדום, מלח ופלפל. להביא את התערובת לרתיחה.
מוסיפים את הקלמרי ומערבבים לשלב. המשך לבשל עד התערובת חוזרת עד רתיחה, על 2 דקות יותר.
עבור טוסט שום: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בינתיים, לטפטף את פרוסות הלחם עם שמן זית. טוסט עד הלחם הוא פריך והופך חום זהוב, על 8 עד 10 דקות.
הסר מהתנור ולשפשף את החלק העליון של טוסטים עם שיני שום שלמות.
מגישים מיד עם תבשיל קלמרי.