תבשיל קציץ בשר דורש כ 2 שעות ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 532 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ טעם הבית דורש תפוחי אדמה, בצל, פלפל ובצל. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 73%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קציץ בשר, קציץ בשר, ו הכי טוב אי פעם קציץ בשר.
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה, בצל שלם וגזר בתנור הולנדי. מכסים במים. מביאים לרתיחה; מרתיחים במשך 15 דקות.
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות לונג מדו ראנץ קברנה סוביניון. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-55 דולר לבקבוק.