תבשיל קציצה איטלקי קל בישולים איטיים
תבשיל קציצה איטלקי קל לבשל איטי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל ובצל מוקפץ, מים, בצלי פנינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-10 דקות. נסו תבשיל כדורי בשר מבושל איטי, תבשיל קציצות תפוחי אדמה מבושל איטי, ו תבשיל קציצה עם סיר איטי. (מתכונים דומים).
הוראות
ב 3 1/2 ל 4-ליטר סיר איטי, לשלב כדורי בשר, בצל, מלח ועגבניות; לערבב היטב.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 6 עד 8 שעות.
כ -20 דקות לפני ההגשה, בקערה קטנה, למזג קמח ומים עד חלקה. מערבבים תערובת קמח לתוך תבשיל. מערבבים פלפל ובצל מוקפץ. הגדל את הגדרת החום לגובה; כסה ובשל 15 עד 20 דקות נוספות או עד שהנזיד התעבה והפלפלים מחוממים היטב.
מפזרים מנות בודדות עם גבינה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון