מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם שמן זית, פירורי לחם, שעועית כליותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבשיל עוף מקסיקני מעושן, תבשיל Kafta (תבשיל קציצה מזרח תיכוני), ו מרק כדורי בשר מקסיקני.
הוראות
1
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה. מבשלים את הבצל במשך 8-10 דקות עד רך, ואז להסיר מהמחבת.
מוסיף את השמן שנותר למחבת ומטגנים את כדורי הבשר במשך כ 8 דקות עד חום בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
בינתיים, לבשל את האורז בעקבות הוראות חבילה. להחזיר את הבצל למחבת, להוסיף את העגבניות, כמו גם פחית מלאה מים. מבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף את שעועית הכליה ומבשלים עוד 10 דקות, עד הרוטב התעבה ואת כדורי הבשר מבושלים דרך. מתבלים את הקציצות, מתפזרים בכוסברה ומגישים עם האורז.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה של גויה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות Hall Coeur קברנה סוביניון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -70 דולר לבקבוק.