קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

תבשיל קרם פטריות

תבשיל קרם פטריות
את המתכון של תבשיל קרם פטריות אפשר להכין בכ-40 דקות. תמורת 3.79$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 1079 קלוריות, 48 גרם חלבון ו-55 גרם שומן. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, אגוז מוסקט, פטריות כפתורים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל עוף ופטריות שמנת עם רוזמרין ושמנת חמוצה, לאטקס פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות ו"שמנת עירית", ומרק קרם פטריות Balthazars, ללא שמנת.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עבור אטריות הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
יין לבן יבש, גלגל עין או, עוד ציריין לבן יבש, גלגל עין או, עוד ציר
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק1/2 קילו פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
2
מחממים סיר רוטב בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דקפטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק1/2 קילו פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
3
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, סיבוב אחד של המחבת, בערך 1 כף ו-2 כפות חמאה. כשהחמאה נמסה, מוסיפים פנימה פטריות כפתורים קצוצות ומבשלים 5 דקות, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דקפטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דקטימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון
4
מפזרים פנימה כמה כפות קמח ומבשלים דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אמנטלר שוויצריתגבינת אמנטלר שוויצרית
5
מקציפים פנימה ציר עוף ומביאים לבעבוע ואז מערבבים פנימה את החלב המלא או השמנת. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים בעדינות. מתבלים את הרוטב באגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד גבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררת3/4 פאונד גבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררת
גבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררתגבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררת
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ואז בצלצלי שאלוט ופטריות. מבשלים את הפטריות 8 דקות עד לריכוך. מתבלים בטימין, מלח ופלפל ומזלפים את המחבת עם 1/3 כוס יין לבן יבש או מעט ציר. מנמיכים את האש לבינונית ונותנים לנוזל להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
יין לבן יבשיין לבן יבש
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מחממים מראש את הפטם לגבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
בזמן שהפטריות מתבשלות, זורקים אטריות ביצים במים, ממליחים את המים ומבשלים אטריות אל דנטה, עם ביס בהן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מסננים את האטריות ומחזירים לסיר החם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים את הרוטב לסיר וזורקים אטריות לציפוי ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מכסים קלות תבשיל בחמאה רכה ואז מעבירים קרם של אטריות פטריות לתבנית ומעלים ראגו פטריות יער וגבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
13
מניחים את התבשיל מתחת לפטם וממיסים ומבעבעים את הגבינה עד להזהבה בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
14
מקשטים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהםהודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)4קצת קישואים קצוציםתבניות מיני מאפינסתבניות מיני מאפינס12button mushrooms, brushed off with damp towel and choppedbutton mushrooms, brushed off with damp towel and chopped12button mushrooms, brushed off with damp towel and choppedbutton mushrooms, brushed off with damp towel and chopped2401 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)3קרום: פירורי קרקר גרהםchives, 12 to 15 blades, choppedchives, 12 to 15 blades, chopped801 לב מפאלדי טרי אם אפשרdry white wine, eyeball it or, more stockdry white wine, eyeball it or, more stock2קרום: פירורי קרקר גרהםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה227פלפל האבנרוfresh mixed wild mushrooms, shitakes, oyster, woodear, your pick, stems trimmed and caps thinly slicedfresh mixed wild mushrooms, shitakes, oyster, woodear, your pick, stems trimmed and caps thinly sliced227פלפל האבנרוfresh mixed wild mushrooms, shitakes, oyster, woodear, your pick, stems trimmed and caps thinly slicedfresh mixed wild mushrooms, shitakes, oyster, woodear, your pick, stems trimmed and caps thinly sliced1גבינת פרמזן מגוררתfresh thyme, 4 sprigs, finely choppedfresh thyme, 4 sprigs, finely chopped0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט, מגורד טרי או קרקעאגוז מוסקט, מגורד טרי או קרקע1גבינת פרמזן מגוררתשמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב של המחבתשמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב של המחבת2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבתשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת2כובעי פטריות פורטובלו, חצוי דק פרוסכובעי פטריות פורטובלו, חצוי דק פרוס4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפלמלח ופלפל1שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק340פלפל האבנרוGruyere or Swiss Emmentaler cheese, shreddedGruyere or Swiss Emmentaler cheese, shredded2441 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא או שמנתחלב מלא או שמנת454פלפל האבנרואטריות ביצים רחבות במיוחדאטריות ביצים רחבות במיוחד