את המתכון של תבשיל קרם פטריות אפשר להכין בכ-40 דקות. תמורת 3.79$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 1079 קלוריות, 48 גרם חלבון ו-55 גרם שומן. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, אגוז מוסקט, פטריות כפתורים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל עוף ופטריות שמנת עם רוזמרין ושמנת חמוצה, לאטקס פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות ו"שמנת עירית", ומרק קרם פטריות Balthazars, ללא שמנת.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עבור אטריות הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
יין לבן יבש, גלגל עין או, עוד ציר
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
2
מחממים סיר רוטב בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
3
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, סיבוב אחד של המחבת, בערך 1 כף ו-2 כפות חמאה. כשהחמאה נמסה, מוסיפים פנימה פטריות כפתורים קצוצות ומבשלים 5 דקות, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון
4
מפזרים פנימה כמה כפות קמח ומבשלים דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אמנטלר שוויצרית
5
מקציפים פנימה ציר עוף ומביאים לבעבוע ואז מערבבים פנימה את החלב המלא או השמנת. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים בעדינות. מתבלים את הרוטב באגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד גבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררת
גבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררת
1 כוס חלב מלא או שמנת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ואז בצלצלי שאלוט ופטריות. מבשלים את הפטריות 8 דקות עד לריכוך. מתבלים בטימין, מלח ופלפל ומזלפים את המחבת עם 1/3 כוס יין לבן יבש או מעט ציר. מנמיכים את האש לבינונית ונותנים לנוזל להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוט
יין לבן יבש
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מחממים מראש את הפטם לגבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
בזמן שהפטריות מתבשלות, זורקים אטריות ביצים במים, ממליחים את המים ומבשלים אטריות אל דנטה, עם ביס בהן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מסננים את האטריות ומחזירים לסיר החם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
11
מוסיפים את הרוטב לסיר וזורקים אטריות לציפוי ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
12
מכסים קלות תבשיל בחמאה רכה ואז מעבירים קרם של אטריות פטריות לתבנית ומעלים ראגו פטריות יער וגבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
13
מניחים את התבשיל מתחת לפטם וממיסים ומבעבעים את הגבינה עד להזהבה בקצוות.