קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

תבשיל קרם פטריות

תבשיל קרם פטריות
את המתכון של תבשיל קרם פטריות אפשר להכין בכ-40 דקות. תמורת 3.79$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 1079 קלוריות, 48 גרם חלבון ו-55 גרם שומן. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, אגוז מוסקט, פטריות כפתורים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל עוף ופטריות שמנת עם רוזמרין ושמנת חמוצה, לאטקס פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות ו"שמנת עירית", ומרק קרם פטריות Balthazars, ללא שמנת.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עבור אטריות הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
יין לבן יבש, גלגל עין או, עוד ציריין לבן יבש, גלגל עין או, עוד ציר
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק1/2 קילו פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
2
מחממים סיר רוטב בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דקפטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק1/2 קילו פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
3
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, סיבוב אחד של המחבת, בערך 1 כף ו-2 כפות חמאה. כשהחמאה נמסה, מוסיפים פנימה פטריות כפתורים קצוצות ומבשלים 5 דקות, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דקפטריות יער טריות מעורבות, שיטאקים, צדפות, עץ עץ, הבחירה שלך, גבעולים חתוכים וכובעים פרוסים דק
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דקטימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון
4
מפזרים פנימה כמה כפות קמח ומבשלים דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אמנטלר שוויצריתגבינת אמנטלר שוויצרית
5
מקציפים פנימה ציר עוף ומביאים לבעבוע ואז מערבבים פנימה את החלב המלא או השמנת. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים בעדינות. מתבלים את הרוטב באגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד גבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררת3/4 פאונד גבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררת
גבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררתגבינת גרוייר או אמנטלר שוויצרית, מגוררת
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ואז בצלצלי שאלוט ופטריות. מבשלים את הפטריות 8 דקות עד לריכוך. מתבלים בטימין, מלח ופלפל ומזלפים את המחבת עם 1/3 כוס יין לבן יבש או מעט ציר. מנמיכים את האש לבינונית ונותנים לנוזל להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
יין לבן יבשיין לבן יבש
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מחממים מראש את הפטם לגבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
בזמן שהפטריות מתבשלות, זורקים אטריות ביצים במים, ממליחים את המים ומבשלים אטריות אל דנטה, עם ביס בהן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מסננים את האטריות ומחזירים לסיר החם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מוסיפים את הרוטב לסיר וזורקים אטריות לציפוי ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
מכסים קלות תבשיל בחמאה רכה ואז מעבירים קרם של אטריות פטריות לתבנית ומעלים ראגו פטריות יער וגבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
13
מניחים את התבשיל מתחת לפטם וממיסים ומבעבעים את הגבינה עד להזהבה בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
14
מקשטים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות4שרימפס וורידיםחמאהחמאה12button mushrooms, brushed off with damp towel and choppedbutton mushrooms, brushed off with damp towel and chopped12button mushrooms, brushed off with damp towel and choppedbutton mushrooms, brushed off with damp towel and chopped2401 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'chives, 12 to 15 blades, choppedchives, 12 to 15 blades, chopped801 לב מפאלדי טרי אם אפשרdry white wine, eyeball it or, more stockdry white wine, eyeball it or, more stock23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.fresh mixed wild mushrooms, shitakes, oyster, woodear, your pick, stems trimmed and caps thinly slicedfresh mixed wild mushrooms, shitakes, oyster, woodear, your pick, stems trimmed and caps thinly sliced227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.fresh mixed wild mushrooms, shitakes, oyster, woodear, your pick, stems trimmed and caps thinly slicedfresh mixed wild mushrooms, shitakes, oyster, woodear, your pick, stems trimmed and caps thinly sliced12 כפיות אבקת שוםfresh thyme, 4 sprigs, finely choppedfresh thyme, 4 sprigs, finely chopped0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט, מגורד טרי או קרקעאגוז מוסקט, מגורד טרי או קרקע12 כפיות אבקת שוםשמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב של המחבתשמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב של המחבת23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבתשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת2כובעי פטריות פורטובלו, חצוי דק פרוסכובעי פטריות פורטובלו, חצוי דק פרוס4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל1שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.Gruyere or Swiss Emmentaler cheese, shreddedGruyere or Swiss Emmentaler cheese, shredded2441 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא או שמנתחלב מלא או שמנת454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אטריות ביצים רחבות במיוחדאטריות ביצים רחבות במיוחד