קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

תבשיל ראובן מסורתי

תבשיל ראובן מסורתי
תבשיל ראובן מסורתי דורש מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית, לחם שיפון, לחם שיפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה די טוב. נסו תבשיל ראובן מסורתי, תבשיל ראובן-ללכוד את טעמי כריך מיוחדים בתבשיל, ו תבשיל רובן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה, מערבבים את רוטב אלף האיים, שמנת חמוצה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלף האייםרוטב אלף האיים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מסדרים את קוביות הלחם הכהות והבהירות בתחתית תבנית האפייה המוכנה, תוך שמירה על כ-1/2 כוס כל אחת לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
שיפוןשיפון
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מניחים את הלחם עם כרוב כבוש ובקר משומר.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
5
מורחים את תערובת ההלבשה על הבשר המשומר.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
מפזרים גבינה שוויצרית, העליון עם קוביות לחם שנותרו, טפטוף עם מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
7
מכסים, ואופים 15 דקות בתנור שחומם מראש. לחשוף, ולהמשיך לאפות 10 דקות, או עד תוסס מעט השחמה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה