תבשיל ראובן מסורתי
תבשיל ראובן מסורתי דורש מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית, לחם שיפון, לחם שיפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה די טוב. נסו תבשיל ראובן מסורתי, תבשיל ראובן-ללכוד את טעמי כריך מיוחדים בתבשיל, ו תבשיל רובן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בקערה, מערבבים את רוטב אלף האיים, שמנת חמוצה ובצל.
מסדרים את קוביות הלחם הכהות והבהירות בתחתית תבנית האפייה המוכנה, תוך שמירה על כ-1/2 כוס כל אחת לציפוי.
מניחים את הלחם עם כרוב כבוש ובקר משומר.
מורחים את תערובת ההלבשה על הבשר המשומר.
מפזרים גבינה שוויצרית, העליון עם קוביות לחם שנותרו, טפטוף עם מרגרינה.
מכסים, ואופים 15 דקות בתנור שחומם מראש. לחשוף, ולהמשיך לאפות 10 דקות, או עד תוסס מעט השחמה.