תבשיל רביולי
תבשיל רביולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 737 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לך לחנות ותביא רביולי גבינה, גבינת קוטג', רוטב ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו תבשיל רביולי, תבשיל רביולי, ו תבשיל רביולי מיקרוגל (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים 1/2 כוס רוטב ספגטי בתבנית אפייה משומנת קלות 13 "x9"; שכבה עם חצי רביולי.
יוצקים 1 1/4 כוסות רוטב מעל רביולי; למעלה עם כוס אחת גבינת קוטג ' 2 כוסות גבינת מוצרלה.
חזור על שכבות; מפזרים גבינת פרמזן.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 40 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.