קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

תבשיל רביולי

תבשיל רביולי
תבשיל רביולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 737 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לך לחנות ותביא רביולי גבינה, גבינת קוטג', רוטב ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו תבשיל רביולי, תבשיל רביולי, ו תבשיל רביולי מיקרוגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מורחים 1/2 כוס רוטב ספגטי בתבנית אפייה משומנת קלות 13 "x9"; שכבה עם חצי רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
רביולירביולי
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
יוצקים 1 1/4 כוסות רוטב מעל רביולי; למעלה עם כוס אחת גבינת קוטג ' 2 כוסות גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
רביולירביולי
רוטברוטב
3
חזור על שכבות; מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
4
אופים, חשוף, ב 350 במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.