תבשיל רגלי צפרדעים צרוב
תבשיל רגלי צפרדעים צרוב עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, עלי קורנית, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. וזה די טוב. נסו רגלי הודו ותבשיל אורז, צפרדעים על בול עץ, ו צפרדעי חמאת בוטנים אוריאו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה ורגלי צפרדעים חומות, ואז מסירים למגש או צלחת. באותו מחבת, בצל חום, ולאחר מכן להוסיף רסק עגבניות, מרק עוף, פטרוזיליה, טימין, עירית, עלי דפנה, תיבול אידיוט, יין, מלח ופלפל. מבשלים במשך 20 דקות.
מוסיפים רגלי צפרדעים בחזרה לרוטב, ומגישים.